Speltips New York Islanders – Tampa Bay Lightning 27/3: Skilda formkurvor

Axel Sjödin Publicerat: 27 mars 2022

Söndagen bjuder på en tidig NHL-match mellan New York Islanders och Tampa Bay Lightning.

New York Islanders - Tampa Bay Lightning

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en match som är betydligt mer intressant än vad den är på papper med tanke på båda lagens form. I den östra konferensen känns det redan rätt solklart vilka åtta lag som kommer ta sig vidare till slutspel, trots att nästan en fjärdedel av grundserien återstår, men NY Islanders verkar inte ha gett upp ännu.

De har hela 17 poäng upp till Washington Capitals som är det lag som hänger mest löst i den väldigt stabila topp åtta som utkristalliserats i den östra konferensen. De har dock fyra matcher färre spelade än Washington och med den form de är i så kan de kanske krympa avståndet något.

Det har sett väldigt bra ut under mars där NY Islanders har vunnit sju av nio matcher och har tagit 15 av 18 möjliga poäng. De har ett tätt spelschema och en bortamatch mot Boston Bruins väntar under lördagen, bara ett dygn innan deras möte mot de regerande mästarna.

Det har inte varit alltför många topplag inblandade i Islanders fina svit så mötet mot Boston lär vara en värdemätare och det kan vara klokt att kika på det resultatet också innan ni lägger ett speltips då det inte kan faktureras in i den här artikeln.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tampa Bay har en ovanlig formdipp

De regerande mästarna har däremot haft en sämre svit nu under mars där de har förlorat sex av sina åtta senaste matcher. Motståndet har dock verkligen inte varit det lättaste och deras tre senaste matcher, som alla har slutat i förlust, har varit jämna sådana mot NY Rangers, Carolina och Boston.

Tampa Bay är i nuläget fyra i Atlantic Division, men tillhör trots det ändå en av favoriterna till att till Stanley Cup i år, vilket hade varit deras tredje raka. De är onekligen ett väldigt starkt lag, men har inte imponerat riktigt lika mycket under grundserien i år som de gjort under de åren de gick och vann.

Med tanke på deras tidigare resultat så kan de nog vara överskattade inför söndagens möte i och med deras formdipp. Även Tampa Bay har en bortamatch i Detroit under lördagen innan de behöver resa ned till New York så de har ingen fördel av att vara utvilade här.

Så som NY Islanders har sett ut på senaste så lär de ha en bra chans mot Tampa Bay här och för oddsen 2.88 gånger pengarna hos Expekt så är det inte ett dumt spel att de tar det här på ordinarie tid.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: New York Islanders vinner (3-väg)
Odds: 2.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: