Speltips NY Rangers – Carolina Hurricanes 25/5: Match 4

Martin Efvergren Publicerat: 24 maj 2022

Carolina Hurricanes leder med 2-1 i matcher mot New York Rangers i kvartsfinalen av Stanley Cup. Den fjärde matchen spelas natten till onsdag den 25 maj 2022 med nedsläpp kl 01:00 svensk tid.

NY Rangers – Carolina Hurricanes

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit tre jämna och täta matcher i den här Stanley Cup-kvartsfinalen och tillika andra rundan av Eastern Conference mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes. De sistnämnda vann de två inledande matcherna på hemmais men NY Rangers kunde i söndags reducera till 2-1 i matcher i den tredje matchen som spelade i Madison Square Garden.

Rangers-keepern Igor Shesterkin svarade för jätteinsats då han räddade 43 skott när NY Rangers vann med 3-1. Mika Zibanejad öppnade målskyttet för hemmalaget och gjorde därtill en assist.

Det var framförallt i den första och andra perioden som Shesterkin räddade Rangers. I den tredje perioden bjöd hemmalaget på mindre ytor och man kunde till slut ta sin fjärde raka hemmaseger i det här slutspelet.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt målsnålt

Carolina Hurricanes har en stark säsong bakom sig i NHL. Man vann Metropolitan Division med sex poängs marginal ner till New York Rangers och i åttondelsfinalen kunde man slå ut Boston Bruins med 4-3 i matcher.

I matchserien mot Bruins vann båda lagen sina respektive hemmamatcher och på det spåret har även den här matchserien mot NY Rangers inletts. Hurricanes vann de två första matcherna på hemmais med 2-1 och 2-0, men i söndags saknades alltså effektiviteten.

Rangers förlorade den första matchen på hemmais mot Pittsburgh Penguins i åttondelsfinalen. De vann sedan de tre efterföljande hemmamatcherna och kunde till slut vinna serien med 4-3.

Den har matchserien har varit väldigt tät och jämn så här långt och ser vi till oddssättningen är det helt jämnt mellan lagen inför den är fjärde matchen. Hemmafaktorn lär fortsatt ha stor betydelse, men senaste matchen kunde mycket väl ha gått åt andra hållet om inte Shesterkin storspelat.

Vi har att göra med två välorganiserade och försvarsstarka lag och det har inte gjorts mer än fyra mål i någon av de tre matcherna. Jag finner anledning att tro på en fortsatt tät matchbild och mitt spel blir att det kommer göras under 5 mål (asian handicap) totalt till 2.05 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5 mål (asian)
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 01:00, onsdag 25 maj 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: