Speltips Ottawa Senators – Edmonton Oilers 1/2: Revansch

Axel Sjödin Publicerat: 31 januari 2022

Det blir ett kanadensiskt rivalmöte då Ottawa Senators ställs mot Edmonton Oilers under natten till tisdag.

Ottawa Senators - Edmonton Oilers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tisdagsmorgonen bjuder på ett spännande kanadensiskt möte mellan Ottawa Senators och ett Edmonton Oilers som verkar ha hittat tillbaka till vinnarspåret. Ottawa ligger för närvarande på sjunde plats i Atlantic Division, medan Edmonton befinner sig på sjätte i Pacific Division, men de har trots allt två helt olika utgångslägen.

Ottawa har haft en väldigt tuff säsong såhär långt och har bara skrapat ihop 30 poäng totalt. Det är bara Arizona Coyotes och Montreal Canadiens som har skrapat ihop färre, vilket ger er en bild av hur illa det är ställt för det kanadensiska huvudstadslaget.

Men de har i alla fall förbättrat formen något på senaste med en resultatrad på 4-4-2 i deras tio senaste matcher. Samtidigt har de bara spelat 38 matcher totalt, vilket är betydligt färre än lagen runt dem i tabellen. Men oavsett så kommer det att krävas en oerhört insats för att Ottawa ens ska kunna vara med och utmana om slutspelsplatserna.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Edmonton har vänt den negativa trenden

Gästerna ligger som sagt på sjätte plats i Pacific Division, men det är också den mest jämna divisionen av dem alla. De har faktiskt bara fem poäng upp till den sista garanterade slutspelsplatsen som Los Angeles Kings har i nuläget. I och med att Edmonton har minst fem färre matcher spelade än lagen i topp tre så är de i allra högsta grad fortfarande med och slåss om slutspelsplatserna.

Sedan inledning av december så hade Edmonton dock en rejäl svacka där de förlorade 13 av 15 matcher. En horribel trend för ett annars väldigt starkt lag som många har tippat ska nå slutspelet. De verkar dock ha studsat tillbaka något nu med fyra raka vinster i ryggen och nu gäller det att försöka återta förlorad mark i tabellen.

De mötte faktiskt Ottawa hemma framåt slutet av deras fruktansvärda svit och förlorade med 4-6, men bara ett par veckor senare så ser förutsättningarna helt annorlunda ut. Trots att Ottawa nu har fördel av hemmapubliken så kliver Edmonton in som klara favoriter på Canadian Tire Centre nu på tisdagsnatten.

Vi spelar därmed på Edmonton i ett tvåvägsspel här för 1.57 hos 888sport i tron om att Edmonton fortsätter att bygga på sin fina svit.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Edmonton vinner (2-väg)
Odds: 1.57
Bolag: 888sport
Spelstopp: 01:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: