Speltips Philadelphia Flyers – Anaheim Ducks 18/1: Klasskillnad

Oskar Jörnevik Publicerat: 17 januari 2023

Philadelphia Flyers har börjat visa form, måste slå Anaheim för att inte tappa mark i slutspelsracet. Matchen spelas under onsdagen den 18 januari 2023 med nedsläpp klockan 01.00.

Philadelphia Flyers - Anaheim Ducks

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Philadelphia har två raka säsonger utan slutspel och det kan mycket väl bli en tredje. Dock har Philly spelat upp sig rejält på slutet och har en mycket fin form. I skrivande stund ligger de under med 6-0 mot Boston och kliver in i matchen mot Anaheim med lite sämre självförtroende. Det är inte många poäng ifrån slutspel för Flyers för tillfället. Dock så måste hemmalaget fixa till defensiven för den är inte särskilt bra då man redan släppt in 143 mål på 44 matcher. Philadelphia har inte varit särskilt bra på hemmaplan, endast 19 av 44 poäng kommer från hemmaspelet. Dock så har man vunnit tre av de fyra senaste hemmamatcherna.

Det känns som att Anaheim går för att locka till sig Connor Bedard i sommarens draft, då spelet på senare tid inte alls varit något vidare. På 43 matcher har man endast spelat ihop 28 poäng och är långt ifrån slutspel, trots att det är massor med matcher kvar så kan jag nästan lova att det inte blir slutspel för Anaheim. Anaheim har tre raka förluster och har på dessa matcher släppt in hela 19 mål, det är ett ihåligt Ducks som släppt in hela 181 mål på hela säsongen, vilket såklart är alldeles för mycket. Dock så är Chicago minst lika dåliga och det blir ett race om sista platsen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aggressiva Flyers

Flyers har haft en lång skadelista på många nyckelspelare under säsongen. Spelare som Atkinson och Couturier saknas fortfarande. Travis Konecny har varit lysande och gör mot sin absolut bästa säsong någonsin i NHL. Kevin Hayes är med sin stora hydda också väldigt viktig i lagets offensiva spel. Defensivt är det mindre namnkunnigt men Tony DeAngelo är skicklig i offensiv zon men har ibland problem i den defensiva. Det gäller även Ivan Provorov. Carter Hart blev utbytt mot Boston under måndagen och troligen får Samuel Ersson chansen mot Anaheim.

Anaheim har fyra spelare på skadelistan, men inga som egentligen stör toppkedjorna. Trevor Zegras och Troy Terry är lagets stora offensiva stjärnor och för man också in Bedard i sommar kan detta bli hur bra som helst. Även Henrique och McTavish har varit bra i offensiven. Det är just defensiven som inte varit bra trots namn som John Klingberg och Cam Fowler. John Gibson är i grunden är vass keeper men har inte alls varit bra i år och har en matchstatistik på 7-19.

Philadelphia torskade under måndagen mot Boston men hade innan det en mycket bra form. Gästerna från Kalifornien har inte alls varit bra på slutet och släpper in otroligt mycket mål. Philly har ett par skickliga herrar i offensiven som garanterat kommer ställa till det för Anaheim. Dubbla degen på raka ettan är enligt mig ett mycket bra spel. Philadephia med Tortorella i spetsen har häng på ett slutspel och måste slå ett avsågat Anaheim.

  100 % – 100 kronor freebet

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Philadelphia vinner
Odds: 1,93
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, onsdag 18 januari 2023
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: