Speltips Philadelphia Flyers – New York Islanders 2/9

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

New York Islanders behöver en ny vinst för att ta sig vidare till nästa slutspelsrunda i NHL onsdagen den 2 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För den som inte har stenkoll på hur det fungerar den här speciella säsongen kan vi meddela att NHL-slutspelet nu är igång för fullt, och att det upplägg som använts sista veckorna varit det ordinarie upplägget, som direkt påminner om en vanlig säsong.

Men det finns ett par skillnader, och det faktum att man spelar alla matcher på samma ställe, i samma rink, och utan hemmaplansfördel för något av lagen gör det speciellt. Neutral mark gäller, och som om det inte vore nog med det ekar läktarna dessutom tomma på folk.

Det skulle kunna påverka matcherna och spelsättet mer än vad det ser ut att göra, men för den som sysslar med betting på NHL är det såklart en fördel att hålla koll på just det här som en faktor som får någon form av påverkan på matchen.

Hur som helst kan vi konstatera att det nu ser lovande ut för New York Islanders i matchserien mot Philadelphia Flyers, en serie som avgörs i bäst av sju matcher. Det innebär att det är först till fyra vinster som gäller, och för New York Islanders är det en vinst kvar.

New York Islanders har 3-1 i matcher att gå på efter att ha vunnit två raka matcher nu, och detta har varit synnerligen jämna matcher. Men ska man gå hela vägen gäller det att ha förmågan att vinna den typen av drabbningar.

Flyers missgynnades

När det var ett långt uppehåll på flera månader var det ett par lag som ganska uppenbart tappade stinget, och frågan är om inte Philadelphia Flyers lite är ett sådant lag? Under stora delar av grundserien imponerade man med ett väldigt flyt i spelet, men nu ser det klart mer krampaktigt ut.

4-3 vann man i för sig en av matcherna mot New York Islanders med, men i övrigt har man gjort tre mål på tre matcher. Det är ett väldigt dåligt målsnitt, och den som har lite halvkoll på NHL och ishockey i allmänhet vet att det inte räcker långt. Speciellt i ett slutspel kommer man inte långt om man är så trubbiga.

Men vi vet också att det finns en annan höjd i laget, och vi tror inte att New York Islanders är ett lag som har skrämt Philadelphia Flyers. Nu är man med kniven mot strupen i det här prekära läget, men man känner också att man vet hur man ska kunna hota laget, och man vet inte minst hur man ska kunna täta till bakåt.

Därför tror vi att New York Islanders får det tufft här.

Philadelphia Flyers draw no bet spelas till 1,90 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Philadelphia Flyers draw no bet
Odds: 1,90
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, onsdag 2 september 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo