Speltips Philadelphia Flyers – New York Islanders 26/8

Simon Pålsson Publicerat: 23 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Philadelphia Flyers har öppnat den här slutspelsserien på sämsta sätt, och vill nu vinna mot New York Islanders den 26 augusti 2020 i NHL.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Redan under grundserien var vi många som imponerades av detta Philadelphia Flyers, som spelade med en väldig fart i sitt egna spel, och som radade upp flera tunga vinster som imponerade stort på de allra flesta som följde NHL.

Då kändes det som att det klassiska laget Philadelphia Flyers äntligen skulle kunna bli en slutspelsfaktor igen, och så här långt känns det som att så fortsatt kan bli fallet.

Men då gäller det att Philadelphia Flyers reser sig illa kvickt, eftersom man försatt sig själva i en prekär situation i NHL-slutspelets andra ordinarie runda. Hit tog sig Philadelphia Flyers efter att ha vunnit med 4-2 i matcher mot klassiska Montreal Canadiens, i en serie med flera täta matcher som kunde ha slutat lite hur som helst.

Men väl här i den andra slutspelsrundan blev det en käftsmäll direkt mot New York Islanders, som alltså vann med hela 5-0 i det första mötet. Det är inga små siffror när vi pratar slutspelshockey, och snacka om att positionera sig i slutspelsmötet.

Tänk på att det här är ett slutspel som numera spelas på samma sätt som alltid, och där det är bäst av sju matcher som gäller. Men skillnaden är att matcherna spelas inför tomma läktare och på neutral mark för att undvika resande.

Två lag som är ojämna

Faktum är att Philadelphia Flyers öppnade den första slutspelsrundan mot Montreal Canadiens på ett liknande vis. Efter att ha vunnit premiären med 2-1 föll laget igenom ordentligt i det andra mötet och förlorade då med hela 5-0.

Efter det vann man två tighta matcher, och visade att man är ett lag som mår bra av lite mer lågmäld ishockey. Så fort man kommer fel in i matchen har Philadelphia Flyers svårt att resa sig.

Det är förmodligen det som New York Islanders ska försöka få till även i den här matchen, som på förhand känns ganska ödesmättad. En vinst för New York Islanders här och det känns som att man redan nu skaffar sig ett ordentligt övertag. Men då ska man ha med sig att New York Islanders spelade många täta, målsnåla matcher mot Washington Capitals i den första slutspelsrundan.

Skademässigt är det inga nya saker att ta i beaktande för Flyers, som saknar Oskar Lindblom och Samuel Morin. I Islanders är det fortsatt bara Johnny Boychuk som är borta, och backen har varit borta ett tag med sin huvudskada.

Efter lite mer öppna spjäll i den första matchen litar vi på en tightare historia här.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,71 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, onsdag 26 augusti
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo