Speltips St Louis Blues – Dallas Stars 29/11: Offensiva lag

Oskar Jörnevik Publicerat: 28 november 2022

St Louis har bra facit mot Dallas, under tisdagen den 29 november 2022 ska lagen mötas. Nedsläpp är klockan 02.00.

St Louis Blues - Dallas Stars

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

St Louis Blues är alltid ett stabilt NHL lag, man har bara missat ett slutspel på elva år. Senaste titeln kom säsongen 2018-2019. Förra året gjorde Blues en bra säsong, då man kom fyra i grundserien men fick ge sig i slutspelet sedan, på grund av ett par oturliga skador. Blues startade säsongen på ett bedrövligt sätt, och hade efter fem spelade hemmamatcher endast en seger. Det har dock hänt och nu har Blues en fyra matcher lång segersvit hemma i Enterprise Center.

Dallas har varit ett lag som inte prenumererat på slutspel de senaste säsongerna, på de sex senaste säsongerna har man endast lyckats tagit sig till slutspel tre gånger. Man har dock startat denna säsong på ett mycket övertygande sätt och fått igång sina ”äldre” herrar. Stars ligger tvåa, i sin konferens och det är bara Boston som gjort fler kassar än vad Dallas gjort.

Head to head mellan dessa gäng får gå till Blues, då man på de fem senaste matcherna har gått segrande ur striden, fyra gånger. Stars vann senaste gången i St Louis, men innan det hade hemmalaget tre raka viktoria.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dallas gör mycket mål

St Louis har ett par avbräck här, men inga spelare som egentligen stör lagets absoluta spets. Robert Thomas, som gjorde en mycket bra säsong förra året leder interna poängligan. Tvåan i interna, Jordan Kyrou, gjorde även han en mycket fin säsong i fjol. Spelare som Ryan O’Reilly, Vladimir Tarasenko och Brayden Schenn finns också i laget. Defensivt får Torey Krug och Justin Faulk dra ett stort lass.

I Dallas är det skadefritt i skrivande stund. I poängligan är det ”gubbarna” som levererar. Jamie Benn och Joe Pavelski är två, samt trea. Den som leder är Jason Robertson, och tillsammans med Joe och Hintz så utgör de en av Nhls bästa kedjor i spelet fem mot fem. Finländaren Miro Heiskanen är en av NHLs bästa backar.

Blues har varit bättre i matcherna head to head på senare år. Under denna säsong är det Dallas som varit bäst. Det är två lag i grunden som är bra offensivt och Dallas har näst högst snitt i gjorda mål. Vi tror på en målrik match och oddsen på över 5.5 kassar är bra här.

  100% – 500 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 02:00, tisdag den 29 november 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: