Speltips Tampa Bay Lightning – Boston Bruins 1/9

Simon Pålsson Publicerat: 27 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tampa Bay Lightning kan avgöra matchserien mot Boston Bruins om laget vinner matchen den 1 september 2019 i NHL-slutspelet.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit full fart redan från den första matchen mellan Tampa Bay Lightning och Boston Bruins i det pågående slutspelet på andra sidan Atlanten. Det som länge såg ut att bli en inställd säsong har nu mynnat ut i ett väldigt bra slutspel.

Efter diverse kvalrundor och andra nödlösningar spelar vi nu ett slutspel som påminner om det ordinarie slutspelet under en vanlig säsong, och det vi är framme vid är den andra ordinarie slutspelsrundan. Här är det bäst av sju matcher som gäller.

Tampa Bay Lightning sitter nu ordentligt i förarsätet i den här matchen, och har 3-1 i matcher att gå på inför det femte och då potentiellt sista mötet. Detta efter att Tampa Bay Lightning nu vunnit tre raka matcher, efter att man förlorade den första matchen.

Tänk också på att det är neutral mark, så det psykologiska övertag som Tampa Bay Lightning nu skaffar sig bör rimligen bli svårare att bryta sig ur när man inte heller får fördelen av att miljöombyte i Boston Bruins.

Tampa Bay Lightning har för övrigt lyckats neutralisera sin motståndare i två raka matcher, och bara släppt in ett mål per match.

Boston Bruins orkar inte

Som bekant är hockey en sport som bygger otroligt mycket på energi, och så fort man hamnar i ett läge där energinivån går ner kan det vara otroligt svårt att resa sig igen. Känslan är att det är precis det som är på väg att hända för Boston Bruins.

I den första slutspelsrundan mot Columbus Blue Jackets var man också illa ute ett par gånger, men man hade närmare kontakt, och var mer med i matcherna, än vad man har lyckats vara mot Tampa Bay Lightning.

Tampa Bay Lightning är bevisligen oerhört starka nu och vi tror att man av bara farten tar den här sista matchen också.

Tampa Bay Lightning draw no bet spelas till 1,81 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning draw no bet
Odds: 1,81
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, tisdag 1 september
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo