Speltips Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes 24/2: Kvällsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 24 februari 2021

Redan 23:00 på onsdagskvällen spelar Tampa Bay Lightning hemma mot Carolina Hurricanes i det tredje mötet på några dagar i NHL.

Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

För tredje gången på bara ett par dagar ska Tampa Bay Lightning och Carolina Hurricanes spela mot varandra i den nordamerikanska hockeyligan NHL, och förväntningarna fortsätter att vara höga inför det här mötet.

Det här är två lag som båda har öppnat säsongen starkt, som tillhör toppen i den totala NHL-tabellen, och som med ett starkt poängsnitt visat att man är kandidaterna inför slutspelsfasen senare i vår eller sommar.

Det har också varit svårbedömda matcher när lagen har spelat mot varandra och det i sig är trevligt. Då vet man att det blir spänning hemma i tv-soffan.

För en månad sedan vann Carolina Hurricanes säsongens första möte med Tampa Bay Lightning, då med uddamålet 1-0 på hemmaplan. Nu senast var det Tampa Bay Lightning som vann med 4-2 på bortaplan, efter att i samma isrink ha förlorat med 4-0 bara ett par dagar innan. Rörigt? Tampa Bay Lightning har en vinst, och två förluster, så här långt. Alla matcher har spelats med Hurricanes som hemmalag.

Nu ska Tampa Bay Lightning spela sin första hemmamatch mot Carolina Hurricanes för den här säsongen och rimligen är det åter en jämn match som väntar.

Tampa Bay Lightning tar ton

Tampa Bay Lightning hade faktiskt en period med tre förluster på sina fyra senaste matcher inför matchen senast, men då fick Tampa Bay Lightning äntligen igång den offensiv som har varit så dödlig både den här säsongen, men också förra.

Då var det Tampa Bay Lightnings stora signum att man kunde köra över vilken motståndare som helst. Det räckte som bekant också hela vägen fram till att man faktiskt vann Stanley Cup-slutspelet.

Därför räknar jag med ett Tampa Bay Lightning som tar offensiv kraft in i den här matchen. Carolina Hurricanes blev lite förlamade sist, men har visat att man kan såra alla lag. Sett till sina senaste fem matcher har Carolina Hurricanes gjort 21 mål och snittar därmed otroliga nivåer med mål. Det måste man ta och imponeras av.

Tampa Bay Lightning vill gärna gå för vinsten här och det i sig kommer att öppna upp tillställningen på förhand.

Över 5,5 mål var ett gångbart spel sist och känslan är att det fortsätter på samma vis inför det här mötet, som får betecknas som ett returmöte. Det finns nämligen inte så mycket att förlora för lagen.

  Rygga spelet hos X – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 23:00, onsdag 24 februari 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo