Speltips Tampa Bay Lightning – New York Islanders 10/9

Simon Pålsson Publicerat: 7 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tampa Bay Lightning delade ut en käftsmäll direkt i konferensfinalen mot New York Islanders. Nu möts lagen åter i NHL-slutspelet den 10 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den märkliga säsongen på andra sidan Atlanten ser så sakteliga ut att gå mot sitt slut, och det skede av säsongen som vi nu glider in i är såklart det allra hetaste. Nu ska det delas ut pokaler, och nu ska det avgöras vilka som står som slutgiltiga mästare i Stanley Cup vad det lider.

Tampa Bay Lightning och New York Islanders har på den östra sidan båda lyckats ta sig till final i konferens, en så kallad Conference Finals. Där är det bäst av sju matcher som gäller, men just den här säsongen är det inför tomma läktare och såklart på neutral plan. Det gör att det inte känns fullt så hett.

Men kvaliteten på ishockeyn har varit som önskat, och inte minst Tampa Bay Lightning ser ut att ha prickat formen ordentligt nu. Det är en vansinnigt stark trupp man har att tillgå, och när allting stämmer blir man svåra att sätta stopp för.

Tampa Bay Lightning smällde till med hela 8-2 i den första konferensfinalen mot New York Islanders, och det känns redan nu som att Tampa Bay Lightning tagit ett bastant grepp om en plats i Stanley Cup-finalen. Det är först där man möter någon från den västra konferensen, och det är då den stora pokalen ska delas ut.

Tampa Bay Lightning behövde faktiskt inte mer än fem matcher för att slå ut ett annars svårslaget Boston Bruins i den senaste slutspelsrundan, så det är bevisligen ett formstarkt lag som tar sig an den här matchserien också.

Tampa Bay Lightning är heta

New York Islanders då? Det råder ingen tvekan om att New York Islanders fick sluta väsentligt mer för att ta sig vidare till den här konferensfinalen, även om man tidigt hade 3-1 att gå på i matcherna mot Philadelphia Flyers. Men då strulade New York Islanders till det ordentligt, och förlorade två raka matcher på övertid.

Inte nog med att det skapade onödig spänning, det lär ha slitit ordentligt på spelarna. Att inte bara spela sju matcher, utan också flertalet långa matcher (totalt tre gick till övertid) innebär att det finns mer hockey som sitter i benen på spelarna i New York Islanders. Det är inte någonting positivt.

Visserligen slog man ut Washington Capitals tidigare i slutspelet, och visade då att man kan hantera stjärnspäckat motstånd. Det får man inte glömma. Men däremot ser man redan nu ut att ha svårt att hantera Tampa Bay Lightning och deras otroliga offensiv.

Steven Stamkos har inte spelat på ett tag, och lär inte göra det heller. Jan Rutta står också utanför laget. I övrigt står Tampa Bay Lightning med en sylvass trupp igen.

Cal Clutterbuck ser ut att vara den enda spelaren som kan missa i motståndarna.

Men trots det tror vi att New York Islanders får det mäkta tufft här. Det är Tampa Bay Lightning som är det hetare laget. Det raka spelet (ordinarie tid) synas därför till 1,94 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,94
Bolag: Casumo
Spelstopp: 02:00, torsdag 10 september 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: