Speltips Tampa Bay Lightning – New York Islanders 16/9

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

New York Islanders har kniven mot strupen i Stanley Cup-slutspelet och måste vinna mot Tampa Bay Lightning natten till 16 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte varit en succéserie för New York Islanders i Conference Finals, dit man tagit sig efter att ha varit imponerande bra i stunder under slutspelet. Men att ställas mot väldigt rutinerade Tampa Bay Lightning är sällan enkelt, och det finns en anledning till att många experter håller laget som klara favoriter att vinna hela NHL i år.

Nu har det varit en lite speciell säsong och det långa uppehållet mitt i grundserien ställde till det. Men nu har lagen kommit igång igen, och det här är inte en faktor man kan klaga jättemycket på. Matcherna spelas visserligen inför tomma läktare och på neutral mark, men även det är lika för alla.

Efter fyra spelade matcher i Conference Finals är det New York Islanders som ligger under med 3-1 i matcher, och en förlust till räcker för att äventyret ska vara över. Ingen skugga faller över New York Islanders, men visst vill man ge det här ett ärligt försök?

Vi kan titta på den vinst som New York Islanders faktiskt har tagit i konferensfinalen, och den kom efter 5-3. Då fick man igång sitt offensiva spel, som känns som en klar nyckel för att kunna vinna. Tampa Bay Lightning gör nämligen alltid ett par mål – är känslan.

New York Islanders räcker inte

New York Islanders har haft svårt att sätta sin ton på matcherna hittills, och det har mer blivit den typ av hockey som motståndarna vill spela i konferensfinalen. Då blir det också svårt att hävda sig över tid. Det känns alltså fullt naturligt att ställningen är som den är hittills.

Dessutom är Tampa Bay Lightning ett mer homogent, ett vassare och mer meriterat lag när det kommer till slutspel. Det är en faktor som man inte ska underskatta, och frågan är om den inte spelar ännu större roll ett sånt här år när saker och ting inte riktigt är som vanligt.

New York Islanders får klara sig utan Tom Kuhnhackl och Casey Cizikas under resten av säsongen. Det gör inte det enklare i det här skedet.

Steven Stamkos och Jan Ruuta ser ut att missa resten av säsongen för Tampa Bay Lightning, men det är spelare man har gjort sig vana vid att inte ha med på isen längre. Därtill är Brayden Point lite osäker och vilas möjligen fram till Stanley Cup-finalen.

Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid) spelas till 1,94 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,94
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, onsdag 16 september 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: