Speltips Tampa Bay Lightning – New York Islanders 22/6: Stanley Cup

Simon Pålsson Publicerat: 21 juni 2021

NHL-semifinalen mellan Tampa Bay Lightning och New York Islanders spelas natten till tisdagen den 22 juni 2021. 2-2 är resultatet hittills.

Tampa Bay Lightning - New York Islanders

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter fyra spelade matcher är vi framme vid den så viktiga femte matchen mellan Tampa Bay Lightning och New York Islanders. Det är nu det ska till att avgöras vilket lag som går upp till 3-2 och har bollen, matchbollen vill säga, i egen hand inför den sjätte matchen.

Båda dessa lag imponerade ganska mycket i grundserien, men är samtidigt inte lagen som var allra mest framstående. Vegas Golden Knights samlade ihop 82 poäng i grundserien – men Tampa Bay Lightning samlade bara in sju poäng färre än så. New York Islanders å sin sida samlade in 71 poäng under grundserien.

Men det här är samtidigt två lag som har höjt sig i helt rätt läge – och som har imponerat rakt igenom hela det här Stanley Cup-slutspelet.

Tampa Bay Lightning har två vinster hittills, en på hemmaplan och en på bortaplan, och det som är slående med den här matchserien är också att nästan samtliga matcher har varit extremt jämna. Det är bevisligen två ganska jämna lag.

Tätare när det ska avgöras

Marian Gaborik och Anders Nilsson kommer inte att spela den här matchen för Tampa Bay Lightning. Det är inte heller några spelare som kommer att finnas med mer den här säsongen. Det är dock spelare som man har varit utan ett bra tag. Det är spelare som man bevisligen kan klara sig väldigt bra utan.

Lite samma sak är det för New York Islanders, som också har två spelare borta, som man har klarat sig utan under lång tid. Anders Lee och Johnny Boychuk kommer inte att spela för New York Islanders varken i den här matchen eller mer under den här säsongen. Det rör sig om en knäskada och en ögonskada.

Efter att alla matcher har varit väldigt intensiva och täta kan man inte tänka sig någonting annat än att vi fortsätter på samma spår nu. Nu står ännu mer på spel – och matcherna bör således bli ännu tätare och ännu mer kampbetonade. Det känns som den logiska följden.

Under 5,5 mål spelas till 1,67 gånger smeten hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888 sport – Upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: 888sport
Spelstopp: 02:00, tisdag 22 juni 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: