Speltips Tampa Bay Lightning – New York Rangers 5/6: Match 3

Axel Sjödin Publicerat: 5 juni 2022

Den östra konferensfinalen har startat väldigt intressant och det New York Rangers som leder serien över favoriterna Tampa Bay Lightning.

Tampa Bay Lightning - New York Rangers

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rangers har fått maximal utdelning från sina två hemmamatcher i Madison Square Garden och leder nu serien med 2-0 i matcher när två tuffa bortamatcher väntar. I den första matchen så var det egentligen inget snack då Rangers körde över de regerande mästarna med 6-2 totalt.

I det andra mötet så var det jämnare och Tampa Bay hade spelat upp sig, men det räckte inte till. Trots att Tampa Bay tog en tidig ledning så kunde Rangers svara och lyckades tidigt i den tredje perioden gå upp i en 3-1-ledning genom svenske Mika Zibanejad avslut.

Zibanejads mål var i stort sett det enda offensiva som Rangers hade att komma med under tredje perioden där Tampa Bay dominerade spelet och tryckte på för ett reduceringsmål. Det skulle tillslut komma med två minuter kvar att spela. Men det räckte inte för att få till en förläning och Tampa Bays svit med att alltid vinna kommande match efter en förlust är nu bruten efter elva raka slutspelsserier.

De regerande mästarna har nu satt sig i en knivig sits och måste nästan vinna den kommande matchen i Amalie Arena under söndagen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har tagit sig tillbaka från underlägen tidigare

Båda lagen har dock visat prov på att de kan komma tillbaka från underläge hittills i slutspelet. Rangers var tvungna att vinna tre raka matcher mot Pittsburgh och lyckades hämta upp ett 0-2-underläge mot Carolina i nästföljande serie.

Även Tampa Bay kom tillbaka tre gånger om mot Toronto och kunde vinna åttondelen med 4-3 i matcher. Det är alltså två mentalt starka lag som möts i konferensfinalen och ännu är absolut ingenting avgjort.

Tampa Bay är klara favoriter till att vinna det tredje mötet och sett till hur spelet såg ut senast så verkar de vara på rätt väg. De var klara favoriter inför matchserien och är egentligen det starkare laget här även om Rangers har imponerat under slutspelets gång.

Framför sin hemmapublik så tror jag dock att de kan börja vända matchserien så smått. Oddsen 2.00 gånger pengarna är inte tokigt för att Tampa Bay Lightning ska gå segrande under ordinarie tid. Spelet hittar ni hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay vinner (3-väg)
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: