Speltips Tampa Bay Lightning – NY Rangers 12/6: Stanley Cup

Martin Efvergren Publicerat: 11 juni 2022

Tampa Bay Lightning har vänt på steken och leder nu matchserien mot New York Rangers med 3-2 i semifinalen av Stanley Cup. Den sjätte matchen spelas natten till söndag den 12 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

Tampa Bay Lightning – NY Rangers

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De dubbla regerande mästarna Tampa Bay Lightning var illa ute då man låg under med 2-0 i matcher mot NY Rangers i finalen av Eastern Conference. Man förlorade de två inledande matchern i Madison Square Garden och därtill hamnade man i underläge med 2-0 i den tredje matchen på hemmais.

Men där kom Tampa Bay Lightnings vändning i den här Stanley Cup-semifinalen. Man vände 0-2 till seger med 3-2 i den tredje matchen och en knapp vecka senare så har man nu även vänt hela matchserien på samma sätt.

Lightning vann den efterföljande hemmamatchen med 4-1 och i torsdags kunde man även vinna i Madison Square Garden för första gången den här säsongen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Tampa Bay Lightning

Mika Zibanejad har burit sitt New York Rangers i det här slutspelet men i de två senaste matcherna har han och legat blivit neutraliserade av ett mer meriterat Tampa Bay.

NY Rangers kom från en sju matcher lång serie mot Carolina Hurricanes som man avslutade med två raka segrar. Av bara farten flög man in i den här semifinalen och tog två raka segrar mot ett Tampa Bay Lightning som såg mer ringrostiga ut.

Lightning vann sin kvartsfinal i fyra raka matcher mot Florida Panthers och eventuellt var det långa uppehållet som det innebär en nackdel. Nu har de dock tuggat igång maskineriet på ett imponerande sätt och kan här säkra sin tredje raka Stanley Cup-final.

New York Rangers har varit en pigg uppstickare i detta Stanley Cup-slutspel men känslan är att bensinen är på väg att sina. Lightning har vanan av att vinna och har visat ett oerhört lugn i sin tro på sig själva i den här matchserien. Jag har mycket svårt att se Rangers komma tillbaka från detta 3-2-underläge. Tampa Bay kan nu avgöra den här serien på hemmais och jag tror att man har väldigt goda möjligheter att lyckas med det. Mitt spel blir att Tampa Bay Lightning vinner under ordinarie tid till 1.96 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 02:00, söndag 12 juni 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: