Speltips Tampa Bay Lightning – Philadelphia Flyers 8/8

Simon Pålsson Publicerat: 8 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Enligt spelbolagen är det Philadelphia Flyers som gäller som underdog inför mötet med Tampa Bay Lightning i NHL lördagen den 8 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Trots att säsongen inte varit den allra bästa från start till mål måste man säga att Tampa Bay Lightning gäller som en av favoriterna inför slutspelet, och hela tiden känns som en kandidat till att gå hela vägen.

Det har dels att göra med att Tampa Bay Lightning sitter på en av de starkaste trupperna, men också då man är ett lag med rutin från slutspelssammanhang på ett sätt som många andra klubbar saknar på senare år.

Nu är formen också ganska god, eftersom Tampa Bay Lightning har inlett slutspelet med två vinster, dels mot Washington Capitals och dels mot Boston Bruins.

Om vi ska gå efter resultaten kommer nu den tuffaste motståndaren i den tredje matchen, i form av Philadelphia Flyers. Detta eftersom laget alltså vunnit mot samma två motståndare, Capitals och Bruins, sista veckan. Klart jämförbart alltså.

Rakt speltips i NHL

Philadelphia Flyers har varit ett av säsongens roligare lag att följa och har ofta spelat en offensiv hockey, men som då varit ganska beroende av ett par viktiga spelare. Nu kommer man till det här mötet utan ett par av dessa spelare, där det allra mest illa är Oskar lindblom och Samuel Morin, som båda är borta resten av säsongen som det ser ut just nu. Dessutom är Samya Gostisbehere inte med i matchen mot Tampa Bay Lightning, vad det verkar, och dessutom är Michael Raffl högst osäker.

Det är trots allt ett par tunga tapp att ha med sig inför en så pass viktig match, och det är inte direkt ett enkelt motstånd som nu står på andra sidan isen.

Tampa Bay Lightning ser dessutom ut att kunna formera sitt allra starkaste lag, sånär som på centern Steven Stamkos som fortsatt dras med en underkroppskada, men som har förhoppningar om att kunna spela. Här skyndar man såklart långsamt och tar inga risker om det inte verkligen behövs.

Tampa Bay Lightning har trots allt sju raka vinster mot Philadelphia Flyers, och det är siffror som inte går att skoja bort hur som helst inför det här mötet.

Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid) spelas därför till 2,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds: 2,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, lördag 8 augusti
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo