Speltips Tampa Bay Lightning – Washington Capitals 31/3: På gång

Axel Sjödin Publicerat: 30 mars 2023

Ett Tampa Bay Lightning i tveksam form möter ett Washington Capitals som jagar slutspelsplatser.

Tampa Bay Lightning - Washington Capitals

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Med två titlar och tre raka Stanley Cup-finaler de senaste tre åren så är det ingen större överraskning att Tampa Bay Lightning i stort sett är slutspelsklara redan. Ännu är det dock inte helt spikat och de har sju matcher kvar att spela av grundserien innan slutspelet tar vid.

För Washington Capitals del så har de inte samma marginaler, med åtta matcher kvar så har de sex poäng att ta igen på Pittsburgh Penguins och Nashville Predators och då de måste sluta över båda två för att lycka sno åt sig en slutspelsplats så ser det minst sagt mörkt ut.

Med fyra förluster på sina fem senaste matcher så är det heller knappast någon i toppform som Capitals ger sig in i fredagens match. Deras senaste förlust mot just Pittsburgh kan mycket väl ha varit spiken i kistan för Nicklas Bäckströms Capitals. Då de avslutar säsongen med flera tuffa matcher på spelschemat så kommer det bli tufft att vända det nu och de kommer att behöva förlita sig på att det går väldigt fel för såväl Penguins som Predators.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tampa Bay börjat närma sig slutspelsform

Även Tampa Bay Lightning har haft lite tveksam form under senare tid då de nyligen åkte på fyra raka förluster och hittills inte har sett riktigt lika övertygande ut i grundserien som de har gjort under tidigare år.

Deras senaste förlust kom borta mot den överlägsna tabellettan Boston Bruins som står på otroliga 119 poäng redan. Svenske Victor Hedman var dock nöjd med förlusten och tyckte sig se flera förbättringar i spelet, trots förlusten. Det låg kanske något i det han sa då de tvålade till den östra konferensens tabelltvåa med klara 4-0 i efterföljande match och kanske så har de börjat hitta formen inför slutspelet nu.

Truppen besitter väldigt mycket slutspelsrutin och kommer att vara ett hot i slutspelet även i år, men de tillhör långt ifrån favoriterna till att utmana om ännu en Stanley Cup-pokal. Ett formsvagt Washington som har börjat se sitt hopp om slutspel rinna iväg ska de nog kunna ta utan några större problem i alla fall. För 1.80 gånger pengarna hos Expekt så spelar vi på att Tampa Bay Lightning vinner under ordinarie tid.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta 1500 kronor i gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (3-väg)
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00, fredag 31 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo[