Speltips Toronto – Carolina 8/2: Toppmöte

Martin Efvergren Publicerat: 7 februari 2022

Det är jämna förutsättningar när topplagen Toronto Maple Leafs och Carolina Hurricanes ställs mot varandra i tisdagsnattens NHL. Matchen spelas den 8 februari 2022 med nedsläpp kl 01:00 svensk tid. Ingress

Toronto – Carolina

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Toronto Maple Leafs har svarat för en stark säsong så här långt. Efter 42 spelade matcher har man tagit 61 poäng. Därmed ligger man på tredje plats i Atlantic Division men då ska även nämnas att Florida Panthers och Tampa Bay Lightning som ligger före har fem respektive fyra matcher mer spelade.

Toronto har med andra ord siktet inställt på att vinna sin division och den senaste tidens insatser lovar gott. I onsdags besegrade man New Jersey Devils med hela 7-1 på bortais. Det var andra raka segern mot Devils i ett dubbelmöte, dessförinnan hade man tagit ytterligare tre raka segrar.

Carolina Hurricanes har tagit 64 poäng på 42 spelade matcher och med det toppar man Metropolitan Division. Carolina spelade match senast för en dryg vecka sedan då man besegrade San José Sharks med 2-1 hemma. Dessförinnan slog man New Jersey Devils med samma siffror.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Toronto är hetast för närvarande

Carolina Hurricanes kommer från fyra raka knappa segrar. I de två senaste matcherna har man vunnit med uddamålet under ordinarie tid. De två föregående vann man under förlängning och straffar.

Carolina övertygar och det är framförallt lagets defensiva organisation som är nyckeln till framgången. Med blott 98 insläppta mål är man det enda laget i hela NHL som har släppt in färre än 100 mål.

Toronto har släppt in 112 mål totalt och det är med deras mått mätt ett stort framsteg. Offensivt har man levererat de senaste säsongerna, men nu ser man ut att ha en bättre balans.

Lönnlöven från Toronto svarade för en imponerande insats i 7-1-segern mot Devils senast. Därmed har man gjort totalt 21 mål på de tre senaste matcherna. Om något lag ska kunna bryta ner Carolinas defensiv just nu så är det nog Maple Leafs.

När Toronto och Carolina har mötts en gång tidigare den här säsongen. Det var i Carolina i slutet av oktober och det var hemmalaget som gick segrande med 4-1.

På hemmais och med den offensiva produktion som man levererar för närvarande tror jag att det är fördel Toronto när de nu möts igen. Det här lär bli en jämn batalj och Carolina kommer säkerligen att, som vanligt, försvara sig väl, men i slutändan känns ändå Toronto som det hetare laget för tillfället. Mitt spel blir att Toronto vinner antingen under ordinarie tid eller inklusive förlängning och straffar till 1.78 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Toronto vinner (inkl. förlängning & straffar)
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00, tisdag 8 februari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: