Speltips Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets 4/8

Simon Pålsson Publicerat: 3 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Columbus Blue Jackets hoppas ta sin andra raak vinst mot Toronto Maple Leafs i play-in till slutspelet i NHL tisdagen den 4 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter ett långt, långt uppehåll var spelarna tillbaka med full kraft för ett par dagar sedan. Då körde man igång den här NHL-säsongen som nu kommer att avslutas i ett lite speciellt slutspelsformat.

I stället för att spela hela grundserien går man över i slutspelshockey direkt, men det blir inte samma slutspelsformat som man brukar köra. Här har man i stället delat in det hela i fyra faser, där den första fasen är avklarad.

Nu är vi framme vid kvalfasen, som fungerar som ett slags play-in till det ordinarie slutspelet. Viktigt att ha med sig är att all statistik räknas som slutspelsstatistik – och att det i praktiken är slutspelshockey som spelas. Men det är bäst av fem matcher som gäller – att jämföra med bäst av sju som kommer gälla i nästa fas.

Columbus Blue Jackets sitter nu i förarsätet i matchen mot Toronto Maple Leafs, efter att laget vunnit med 2-0 i den första av potentiellt fem matcher. En vinst till och Columbus Blue Jackets har plötsligt matchboll direkt.

Speltips i NHL

Columbus Blue Jackets har en ganska bra trend mot Toronto Maple Leafs, och vann även det sista ordinarie mötet under säsongen mot laget. Det spelades dock så sent som i oktober 2019, så det är knappast någonting att ta fasta på just nu.

Columbus Blue Jackets har två långtidsskadade spelare som inte spelar här i form av Josh Anderson och Brandon Dubinsky. Men det är spelare som inte fanns med i matchen senast heller och som man alltså kan klara sig utan.

Den svenske talangen Andreas Johnsson är borta med en knäskada för Toronto Maple Leafs, som också får klara sig utan två ryggskadade veteraner i David Clarkson och Nathan Horton. Det är två spelare som haft direkt svaga säsonger sett till antalet spelade minuter.

Under 6 mål (asian) spelas här till 1,58 gånger krämen hos Unibet. Vi ser framför oss en tät historia igen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,58
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, tisdag 4 augusti
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo