Speltips Toronto Maple Leafs – Florida Panthers 28/3: Tungviktsmöte

Axel Sjödin Publicerat: 27 mars 2022

Som avslutning på en spännande NHL-kväll så tittar vi på toppmötet mellan Toronto Maple Leafs och Florida Panthers.

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ännu en “divisionsfinal” väntar då förstaplacerade Florida Panthers möter andraplacerade Toronto Maple Leafs i Atlantic Division. Som vi har varit inne på tidigare i flera artiklar så är den östra konferensen i stort sett låst med åtta lag klara för slutspel, vilket såklart då även innefattar Florida och Toronto.

Det gör dock inte denna match mindre intressant då dessa två tungviktare går upp mot varandra som avslutning på en väldigt spännande NHL-helg med mängder av bra matcher. Det är första gången de båda lagen möter varandra under säsongen i vad som kommer att bli en intressant värdemätare inför slutspelet.

Florida har varit det bättre laget sett över säsongen och har också sju poäng mer än deras motståndare inför måndagsnattens möte. Men vad som är mer intressant är att de även har varit i betydligt bättre form på senaste också.

På deras tio senaste matcher så har Florida vunnit åtta av dessa, medan motsvarande siffra hos Toronto är fem. Kanadensarna har vunnit och förlorat om vartannat under mars.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Toronto knappa favoriter trots allt

Men trots Torontos sämre form totalt sett så har de ändå vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher och är faktiskt knappa favoriter då Florida kommer på besök till Air Canada Centre inför detta toppmöte.

Senast så vann de mot bottenlaget New Jersey Devils, men det var en match som stod och vägde och där svenske Pierre Engvall tillslut blev matchvinnare då han prickade in 3-2 med knappa fem minuter kvar på klockan.

Florida, som är ligans målgladaste lag, har ingen lätt match framför sig och det är väldigt sällan som de kliver in i en match som underdogs. Men tanke på deras fina form på senaste så är det trots allt svårt att inte spela på dem här då Toronto har vacklat lite under mars.

För 2.55 gånger pengarna hos Expekt spelar vi därmed på att Florida tar hem detta under ordinarie tid.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: