Speltips Toronto Maple Leafs – New Jersey Devils 1/2: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 31 januari 2022

Toronto Maple Leafs välkomnar New Jersey Devils till Air Canada Centre under natten till tisdag.

Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formstarka Toronto lär se sin chans att kassera in två poäng då ett av ligans formsvagaste lag kommer på besök. Atlantic Division, som Toronto spelar i, har flera av de tunga favoriterna som förväntas vara med och utmana om Stanley Cup i nuläget och konkurrensen om topplatserna i divisionen är tuff.

Florida Panthers och Tampa Bay Lightning ligger i toppen av divisionen, men Toronto har fem matcher till godo på båda lagen och kan absolut vara med och slåss om toppositionerna. Kanadensarna har vunnit fyra av sina fem senaste matcher och har ett starkt hemmafacit på 15-4-1 inför nattens möte.

Hemma i Air Canada Centre så har de en ännu bättre svit där de vunnit sju av sina åtta senaste matcher. Senast mot Detroit som övertygande besegrades med 7-4. Mycket pekar på att de ytterligare kan snygga till den sviten då New Jersey Devils står för motståndet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New Jersey är helt under isen

Gästerna tillhör som sagt ett av de mest formsvaga lagen i hela ligan då de förlorat åtta av sina tio senaste matcher. De har fyra raka förluster i ryggen då de går in i en av ligans tuffaste bortamatcher.

De ligger i nuläget i botten av Metropolitan Division och deras chanser att nå slutspel känns nära inpå obefintliga när man tar nuvarande form i beaktning. Det ska dock sägas att de inte har varit helt utspelade när de har förlorat på senaste. De är ofta med i matchen men har förlorat med uddamålet i tre av deras fyra senaste förluster.

Men mot Toronto så finns nog risken för att det kan rinna iväg. Toronto har nämligen öst in mål på senaste medan New Jersey i sin tur har fått nöja sig med ett eller ett par mål per match.

Det är inget snack om vilken som är både det bättre och mest formstarka laget här. Därmed spelar vi också det raka spelet på en hemmavinst under ordinarie tid för 1.55 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Toronto vinner
Odds: 1.55
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: