Speltips Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights 4/9

Simon Pålsson Publicerat: 3 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nattmatch i NHL-slutspelet mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks den 4 september 2020. Vi rekar med odds på förhand.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det känns som att den här matchserien är någonting alldeles extra, och helt klart fel serie att följa om man har problem med nervositet. För här svänger det åt alla håll – snabbt från höger till vänster – och som tv-tittare är det verkligen inte enkelt att hänga med.

Nivån på själva ishockeyn håller väldigt hög klass, och underhållningsvärdet är det inget fel på. Men för den som är ute efter bra betting på hockey gäller det att vara på alerten.

Men inför det sjätte mötet mellan lagen känns det nu som att det är dags för någon form av spik i kistan. Vegas Golden Knights hade i ledning 3-1 i matcher den chansen redan i förra omgången, men föll då med 2-1 och fick dra ut processen ett steg längre.

I längden kan det vara förödande att slita på spelarna i onödan, inte minst sett till att Vegas Golden Knights varit det klart bästa laget frekvent här. I för sig föll man med 5-2 i den andra omgången, men i övrigt har Vegas Golden Knights två matcher där man rent av har nollat Vancouver Canucks. Det säger en del.

Vegas Golden Knights har nu 3-2 i matcher inför det sjätte mötet – som också det spelas på neutral mark och inför tomma läktare. Det är en faktor värd att ha med sig. Kom ihåg att Golden Knights bara behöver en vinst till för att gå vidare i slutspelet.

Vegas Golden Knights heta i Stanley Cup”

Jacob Markström åkte på en märklig skada i den senaste matchen i den här slutspelsserien och står nu som ett osäkert kort inför matchen. Det vore inte bra att ha målvakten borta, men det känns som att han gör sitt yttersta för att kunna komma till spel i det här läget.

Michael Ferland har inte kunnat spela på ett bra tag och hjärnskakningen ser inte ut att ha gett mig så nu. Det har gått en månad och en hel del pekar på att han kan behöva stå över en längre period till. Det är verkligen dålig timing för både honom och laget. Josh Leivo finns inte heller med i truppen, och kommer inte så göra på hela säsongen då han är knäskadad.

Vegas Golden Knights hade ett par skador tidigare under slutspelet, men har fått ordning på det mesta. I deras fall rör det sig bara om handskadade Tomas Nosek. I övrigt kan man formera sin starkaste möjliga trupp. I det här skedet känns det verkligen som ett välkommet besked.

Det kändes som att allting var upplagt för att Vegas Golden Knights skulle avgöra det här senast, men då sprattlade kanadensarna till och räddade sitt eget liv med en stark defensiv insats. Det känns inte som att man har två sådana insatser i sig. Det blir för svårt att hålla emot.

Vegas Golden Knights att vinna under ordinarie tid spelas till 1,72 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,72
Bolag: Casumo
Spelstopp: 03:45, fredag 4 september
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo