Speltips Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche 11/6: Revansch

Simon Pålsson Publicerat: 10 juni 2021

Colorado Avalanche borde ha vunnit senast, men föll på eget grepp i NHL-slutspelet mot Vegas Golden Knights. Nu är det Game 6 natten till den 11 juni.

Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är minst sagt spännande tider i NHL-slutspelet och den som inte följer Stanley Cup i det här skedet av säsongen missar verkligen någonting.

Nog är det lite speciella tider med en säsong som sträcker sig långt inpå sommaren, men för egen del klagar jag inte på att ha möjligheten att följa topphockey från världens bästa liga i stort sett varje natt.

Ett möte som inte har gjort någon besviken är det mellan Colorado Avalanche och Vegas Golden Knights, två lag som redan i grundserien dominerade på varsitt håll.

Colorado Avalanche gjorde 82 poäng på hela grundserien och vann därmed tabellen, men Vegas Golden Knights slutade faktiskt på 82 poäng också. Det råder alltså ingen tvekan om att det här är två av de absolut bästa lagen som NHL har att skaka fram i dagsläget.

Det har också visat sig i matchserien hittills, som varit otroligt jämn. Nu ligger Colorado Avalanche under med 3-2 efter att ha förlorat senast – men i ärlighetens namn borde man ha vunnit den matchen.

Odds på Stanley Cup

Colorado Avalanche dominerade de två första perioderna senast och var också upp i ledning, men tappade i den tredje och sista perioden, delvis beroende på ett par underpresterande svenskar. Väl i förlängningen vägde Colorado Avalanche för lätt.

André Burakovsky får ta på sig ett av målen och Gabriel Landeskog får nog ta på sig ett annat, efter två vansinniga felpassningar som Vegas Golden Knights kunde utnyttja.

Svenskarna i den här matchserien har spelat huvudrollen, inte minst med en Willian Karlsson som är helt dominant för Vegas Golden Knights just nu. Det är en spelare som har en tendens att steppa upp i stora matcher.

Men efter de två starka prestationerna senast tror jag att Colorado Avalanche kan vända på den här steken igen och ta den här slutspelsserien till en Game 7 på hemmaplan i Denver.

Colorado Avalanche draw no bet spelas till 2,12 gånger såsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account – Hämta 100 kronor omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Colorado Avalanche draw no bet
Odds: 2,12
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 03:00, fredag 11 juni 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: