Speltips Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens 17/6: Semi

Simon Pålsson Publicerat: 16 juni 2021

Semifinalen är bara en match gammal, men kan Montreal Canadiens kvittera till 1-1 i matcher mot Vegas Golden Knights i Stanley Cup-slutspelet?

Vegas Golden Knights - Montreal Canadiens

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Enligt planeringen ska den här säsongen till att avgöras först i juli månad och fortfarande återstår alltså ett par veckor med intensiv hockey på den allra högsta nivån.

Det vore kanske dumt att klaga för mycket på det, det är väl precis vad man vill ha, men nog är det lite märkligt att se hockey mitt i sommaren.

Men det är samtidigt väldigt intensiva matcher som spelas och underhållningsvärdet har än så länge verkligen varit på topp. Vegas Golden Knights har imponerat stort sedan början på slutspelet och gäller som en stor kandidat till att gå hela vägen.

Direkt i semifinalen mot Montreal Canadiens visade Vegas Golden Knights också att man har det i sig att vinna mot ett lag från den divisionen. Där smällde Vegas Golden Knights till med klara 4-1 direkt och var det klart mest övertygande laget.

Faktum är att Vegas Golden Knights inte spelat mot Montreal Canadiens på över 1,5 år annars, men direkt när man var tillbaka till att mötas satte man tonen direkt. Det är imponerande.

Grundserien ger en fingervisning

Det är faktiskt ganska troligt att Montreal Canadiens är så pass långt framme som en semifinal och kanske är det ett svaghetstecken för motståndet man har spelat mot hittills. Eller är det bara ett bevis på att man har prickat formen i rätt skede av säsongen.

Vegas Golden Knights slutade tvåa, på samma poäng som ettan, i grundserien och var redan från start den här säsongen ett lag för den här höga nivån. Det är alltså ingen som är förvånad när Vegas Golden Knights nu är framme vid en semifinal.

Men Montreal Canadiens tog hela 23 poäng färre än Vegas Golden Knights i grundserien, slutade på tabellplacering 18 i en slags total NHL-tabell och gick vidare tack vare att motståndarna i Kanada varit sämre i flera fall. Nu har man i slutspelet imponerande nog slagit ut både Toronto Maple Leafs och Winnipeg Jets, lite överraskande, varpå man trots allt förtjänat platsen i den här semin.

Men mot Vegas Golden Knights tror jag att man får det svårt och det visade sig inte minst direkt. Nu kan jag tänka mig att man hotar mer framåt i match två – men det är Vegas Golden Knights som ska gälla som favoriter.

Över 5 mål (inklusive övertid) asian handicap spelas till 1,68 gånger såsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian handicap) inklusive övertid
Odds: 1,68
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 03:00, torsdag 17 juni 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: