Speltips Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens 23/6: Game 6

Simon Pålsson Publicerat: 22 juni 2021

Stanley Cup-slutspelet fortsätter när Vegas Golden Knights åter spelar hemma mot Montreal Canadiens i NHL-semifinalen.

Vegas Golden Knights - Montreal Canadiens

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då ska vi se vad som egentligen sker i den här semifinalen i det intensiva Stanley Cup-slutspelet, där Vegas Golden Knights och Montreal Canadiens gör sitt yttersta för att försöka nå en efterlängtad final i NHL den här säsongen.

Bara det faktum att Montreal Canadiens tagit sig hela vägen hit och står upp bra mot Vegas Golden Knights är imponerande, med tanke på att man i mina ögon var ganska skakiga under hela grundserien och med minsta möjliga marginal tog sig vidare till slutspelet.

Men som bekant handlar det om att pricka formen i precis rätt läge och det kan man inte anklaga Montreal Canadiens för att inte ha gjort – snarare tvärtom. Man såg urstarka ut direkt mot Toronto Maple Leafs och slog sedan också ut Winnipeg Jets, innan man fick Vegas Golden Knights i semifinalen.

Vegas Golden Knights var redan i grundserien det kanske allra främsta laget i hela NHL, även om man på pappret bara slutade som tvåa i grundserien, men på samma poäng som Colorado Avalanche. Men nu har man sett till att slå ut detta Colorado Avalanche redan i kvartsfinalen.

Det är alltså som upplagt för att Vegas Golden Knights återigen ska gå hela vägen och sett till hur starten på den här klubben egentligen har varit är det bara att lyfta på hatten för hela den här organisationen.

Odds på NHL-slutspelet

Det är sommar, det är sol, det är varmt och det spelas såväl EM 2021 som Copa America hela vägen in på juli månad. I sådana tider är det klart att det blir lätt att glömma bort NHL, som ska spela sin säsong i ett par veckor till.

Men det vore egentligen dumt, eftersom underhållningen i det här slutspelet är någonting utöver det vanliga. Båda semifinalerna har också varit extremt jämna.

Vegas Golden Knights såg med övertidsvinsten senast till att ta det här till 2-2 i matcher och nu kan vi konstatera att egentligen alla matcher, sånär som på den första, har varit väldigt jämna. Vegas Golden Knights är fortfarande det bättre laget, men Montreal Canadiens har visat sig vara väldigt svårslagna.

Men tillbaka som hemmalag tror jag att Vegas Golden Knights tar kommandot med råge i den här matchen.

Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid) spelas till 1,76 gånger såsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,76
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 03:00, onsdag 23 juni 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: