Speltips Vegas Golden Knights – San José Sharks 16/3: Nattmöte

Simon Pålsson Publicerat: 15 mars 2021

NHL är tillbaka med flertalet matcher natten till tisdagen den 16 mars 2021 och vi fokuserar inte minst på matchen mellan Vegas Golden Knights och San José Sharks.

Vegas Golden Knights - San José Sharks

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en speciell säsong som nu utspelar sig framför våra ögon, men på andra sidan Atlanten. NHL har haft en intensiv inledning på säsongen och det speciella upplägget, med geografiskt indelade divisioner istället för ordinarie upplägg med konferenser, har ställt nya krav på lagen som deltar.

Det har varit uppenbart att ett par lag har haft enklare att hantear det här än andra. Vegas Golden Knights är ett sådant lag, som har det ganska gemytligt under rådande förutsättningar.

Vegas Golden Knights har hittills spelat in 37 poäng och det finns bara sex lag i hela NHL som har tagit fler poäng hittills. Det går att jämföra med nattens motståndare San José Sharks, som alltså bara har tagit in 25 poäng till poängkassan, och som har 22 lag framför sig i en slags total NHL-tabell, varför det nu skulle vara relevant.

Men det man kan se inför det här mötet är att Vegas Golden Knights och San José Sharks båda kommer med en stark trend. Vegas Golden Knights har gjort tio mål på sina två senaste matcher, borta mot St Louis Blues, och har ångan uppe.

San José Sharks har tre raka vinster, totalt tolv gjorda mål på matcherna, och kanske kan börja klättra sakta men säkert i tabellen. Det är förhoppningen inför nattens möte med Vegas Golden Knights.

Odds i NHL

Vegas Golden Knights har inte William Carrier, Alex Fietrangelo och Jiti Patera med i den här matchen och kommer därmed inte att kunna formera sitt allra starkaste lag i den här matchen. Men det är å andra sidan inga tapp som kommer att förstöra laget inför den här matchen.

San José Sharks har Marcus Sörensen borta med sjukdom och kommer inte att spela den här matchen. Rudolds Balcers kommer inte heller att göra minuter i Nevada.

Men vad ska vi då vänta oss av matchen? Det blir första gången för säsongen som lagen gör upp i just Nevada, efter att San José stått värd för tre raka matcher, som alla tre har vunnits av Golden Knights.

Jag tror det blir en offensivt viktad match och Sharks är utan tvekan ute efter revansch.

Över 5,5 mål spelas till 1,62 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,62
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:00, tisdag 16 mars 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: