Speltips Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks 2/9

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Natten till onsdag svensk tid spelas matchen mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks i NHL-slutspelet. Vi rekar den 2 september 2019.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som det har smällt i den här matchserien mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks, en serie som och många med oss säkert hade stora förväntningar på. Det är nämligen två offensiva lag som brukar kunna bjuda på underhållning.

Som bekant kunde Vegas Golden Knights visa redan förra säsongen att man är ett lag att räkna med, och där kan vi prata om en klubb som lyckades bygga en stark trupp direkt. Man halkade in på ett bananskal, men man får lugnt säga att man har lärt sig hantera sin nya trupp och att man valde kloka spelare. Det visar sig inte minst nu också.

Vegas Golden Knights leder den här slutspelsserien med 3-1 i matcher, och kommer nu med två raka vinster till det femte mötet. Det enda som krävs här är att man vinner och vips är det avgjort. Då är Vegas Golden Knights framme vid nästa steg.

Vancouver Canucks såg lite skakiga ut redan i gruppspelet, och har inte kunnat gå att känna igen i match efter match. Det har nämligen funnits en klar ojämnhet i prestationerna, och just nu ser man dränerade ut på energi. Det här är inte en säsong då man kan gå hela vägen. Det känns långa vägar.

En solklar favorit

Vegas Golden Knights har egentligen inga pågående problem med skador eller avbräck, och kommer sånär som på Tomas Nosek att kunna formera precis det lag som man önskar i den här matchen. Det har inte heller varit en faktor när Vegas Golden Knights spelat under det här slutspelet, där man i princip kunnat formera sitt bästa lag i match efter match. Då säger det sig själv att det blir enklare att prestera.

Vancouver Canucks har sedan länge haft Josh Leivo borta med en knäskada, och redan när säsongen körde igång igen visste man att det inte skulle bli mer speltid för honom. En som missat stora delar av slutspelet är Michael Ferland, vars hjärnskakning inte verkar vilja ge med sig. Här är det viktigt att komma ihåg att man skyndar långsamt med såna skador, och att man inte vill ta några risker.

Vad vi har kunnat konstatera så här långt är att Vancouver Canucks inte riktigt har förmågan att resa sig gång på gång, att jämföra med Vegas Golden Knights som varit med i samtliga fyra matcher, även den man förlorade. Det gör att vi håller hemmalaget (på pappret) som favoriter även här.

Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid) spelas till 1,68 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,68
Bolag: Casumo
Spelstopp: 03:45, onsdag 2 september 2020
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo