Speltips Washington Capitals – Buffalo Sabres 9/11: Formsvaga!

Oskar Jörnevik Publicerat: 8 november 2021

Tisdagen den 9 november 2021, är det dag för Washington Capitals att ta emot gästerna från Buffalo. Två lag som har tveksam form inför matchen.

Washington Capitals - Buffalo Sabres

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Washington har prenumererat på slutspel sedan säsongen 13/14 och har startat årets säsong OK, men inte mycket mer än så. Har på sina elva spelade matcher lirat ihop 14 pinnar. Formen är inte alls bra för huvudstadslaget, laget har bara vunnit en match på dom senaste fem spelade. Det ska dock tilläggas att Washingtons fem senaste förluster kommer med udda målet.

Gästerna har inte heller rosat marknaden på senare tid. Buffalo har fyra raka nederlag och ser inte jättevassa ut för stunden. Buffalo har varit svaga på bortais under hela säsongen och har endast lirat ihop tre pinnar på sina fem spelade bortamatcher. Buffalo har tung skadelista och tradade precis bort Jack Eichel. Buffalo har missat slutspel i tio raka säsonger, och risken är att man missar slutspel för elfte året i rad om inget händer.

Hemmalagets statistik är ingen jätterolig läsning för Capitals-fansen. Capitals har varken rosat marknaden i powerplay såväl som boxplay, under 20% i powerplay och ett boxplay som ligger en bra bit under 80%. Gör drygt tre mål per match, vilket är en låg siffra när man har skickliga målskyttar i truppen. Buffalo däremot kan visa upp ganska starka siffror när det kommer till powerplay och boxplay. Gästerna har en procent på 27 i powerplay, vilket är bra siffror. Boxplay ligger på fina 89.7%. Problemet för Buffalo har att laget gör för lite mål, snittet ligger på knappa tre mål per match, vilket är en för låg siffra om man ska vinna matcher, framförallt bortamatcher.
100 KRONOR GRATISSPEL – HOS LEOVEGAS! Det populära spelbolaget LeoVegas är kända för alla mobilspelare. Gillar du betting i mobilen? Då finns det inget mer lämpligt spelbolag än det här. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta gratisspel – 100 kronor hos leovegas!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Trion skadade!

Washington har en trupp som mycket väl kan utmana om en Lord Stanley under 2022. Dock är det en stark trio som är på skadelistan, Mantha, Oshie och Bäckström. Det har gjort att ryssarna Alexander Ovechkin och Yevgeni Kuznetsov har fått mer ansvar, och dom har också varit riktigt bra. Tom Wilson går också mot en bra säsong poängmässigt. Fler offensiva spelare måste visa lite mer, Conor Sheary har kvalite likaså Lars Eller. Capitals har en riktigt bra defensiv, med spelare som Nick Jensen, John Carlson, Dmitri Orlov och Justin Schultz. Fyra backar som håller absoluta världsklass.

Buffalo har en mycket tung skadelistan. Victor Olofsson som gjort en riktigt bra säsonsstart är tveksam till start. Jokiharju, Mittelstadt och Craig Anderson kommer att missa fighten. Det är fyra herrar som går in direkt på tre formationer i ett Buffalo som blev under veckan av med lagets superstjärna Jack Eichel. Rasmus Asplund går mot sin bästa seniorsäsong någonsin och toppar lagets interna poängliga. Min personliga favorit Tage Thompson har också gjort en stark säsongsstart, stor och tung att möta. Defensivt är det Rasmus Dahlin som får dra ett stort lass, och han gör det bra. Dock finns det lite för få spelare som hjälper till defensivt. Har även en ganska svag målvaktssida på pappret.

Washington trots sin avbräck är det bättre laget både på pappret och i verkligheten. Buffalo har haft det riktigt tufft i Capital One Arena och har endast vunnit två av sina 12 senaste matcher i huvudstaden. Ovechkin är i fin form, och han kan mycket väl avgöra denna match på egen hand mot ett ganska svagt Buffalo försvar. Raka ettan på Washington Capitals blir spelet här till ett odds på 1.70, lycka till!

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Washington vinner
Odds: 1.75
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 01.00, tisdag 9 november 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: