Speltips Washington Capitals – New Jersey Devils 27/3: Back to back

Simon Pålsson Publicerat: 26 mars 2021

Två gånger om inom loppet av 24 timmar. Washington Capitals ska försöka vinna hemma mot New Jersey Devils i NHL natten till den 27 mars 2021.

Washington Capitals - New Jersey Devils

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är intensiva tider för lagen i NHL och det spelas nu matcher på löpande band, ofta med mindre än ett dygns vila mellan slutet på matchen och nedsläpp i nästa. Det är speciellt att vara hockeyspelare i Nordamerika.

Washington Capitals och New Jersey Devils spelade mot varandra redan natten till fredag, men det är natten till lördag som vi tycker oss ha hittat ett bra speltips inför att lagen ska mötas.

Totalt har lagen spelat mot varandra fem gånger under säsongsinledningen, där Washington Capitals såg till att vinna samtliga fem första matcher, men där man nu ser ut att ha lite större problem med skador igen. Det kan ta loss udden av matcherna en del.

De fem första matcherna var extremt målrika och Washington Capitals gjorde i snitt lite över fyra mål per match mot New Jersey Devils. Men nu måste bortalaget ha hittat ett motmedel.

Faktum är att formen är aningen bättre för Devils, som inför det första av två möten med Washington Capitals hade fyra vinster på sina fem senaste. Det är alltså inte ett lag som vill vara den slagpåse som man varit inledningsvis.

Målspel i NHL

Om vi bara studerar truppen på pappret är det en ruggig samling spelare som klassiska Washington Capitals har att tillgå den här säsongen, men dessvärre har det inte riktigt blivit som laget hade hoppats på, med stora problem med skador på nyckelspelare.

Det började dåligt direkt med Henrik Lundqvist, som tvingades till en hjärtoperation och som med stor sannolikhet inte spelar mer ishockey. Det har gått bra och allting är på väg åt rätt håll, vad vi vet just nu, men det känns som att han inte vill riskera någonting genom att fortsätta karriären. Det återstår att se, men han finns åtminstone inte med för Washington Capitals.

Inför den här matchen saknar Washington Capitals också spelare som Malenstyn, Kempny, Pinho, Eller och möjligen även den stora stjärnan Ovechkin. Det gör att offensiven får sig en ordentlig törn för hemmalaget.

Det är inte fullt så tunga tapp i bortalaget, men man har två offensiva tungviktare i form av Nathan Bastian och Nico Hischier borta inför matchen mot Washington Capitals. Det gör att även deras offensiv är sämre än vad den kan vara.

Under 6,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,67 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6,5 mål (ordinarie tid)
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 00:00, lördag 27 mars 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo