Speltips Winnipeg Jets – Anaheim Ducks 4/12: Skicklig hemmalag

Oskar Jörnevik Publicerat: 4 december 2022

Winnipeg är ett av seriens bästa hemmalag möter ett sargat Anaheim under söndagen den 4 december 2022 med nedsläpp 21.00

Winnipeg Jets -Anaheim Ducks

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Winnipeg gjorde intåg i NHL säsongen 2011-2012 och har tagit sig till slutspel fem gånger på elva säsonger. Säsongen 17-18 var man riktigt bra och kom tvåa i grundserien men fick ge sig conferance-finalen i slutspelet. Årets säsong har startat bra och på 22 matcher har man löst 29 poäng. Hemma i Kanada är och har man alltid varit starka, i skrivande stund är man NHLs bästa hemmalag. Formen är god, på de senaste nio matcherna har man vunnit sju.

Anaheim har det tungt för tillfället, fyra raka förluster och ett spel som inte alls fungerar. Bortaspelet är mycket dåligt och ingen vinst efter 60 minuter är noterad. Anaheim spelar en match under lördagskvällen mot Minnesota, vilket också påverkar matchen, då det skiljer mindre än 24 timmar till söndagens match. Anaheim har skickliga spelare och måste få igång dessa, annars kan det bli en mardrömssäsong.

Winnipeg har sju raka segrar hemma mot Anaheim. Senaste gången Anaheim lyckades knipa segern var 2017. 18 november möttes man i Winnipeg, då vann hemmalaget med 3-2 efter en tight historia, där Anaheim inte alls var ofarliga.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gör knappt mål på bortaplan

Winnipeg har en tung skada på Nikolaj Ehlers. Det finns dock fler offensiva pjäser i detta lag, det är framförallt Pierre-Luc Dubois, Kyle Connor och Mark Scheifele. Defensivt är det Josh Morrissey som sticker ut med sina 5+20 och toppar den interna poängligan. Det finns oerhört mycket skickliga spelare i detta Winnipeg.

Anaheim har ett par lirare borta här, och som också är borta under lördagsmatchen. Troy Terry och Trevor Zegras har gjort en mycket bra inledning och snittar nästan en poäng per match. Resten av laget måste upp i nivå om man ska lämna jumboplatsen. Det finns verkligen kvalite i detta Anaheim. Tittar vi på den så viktiga plus minus statistiken är det endast en lirare som har plus, och det är Sam Carrick.

Anaheim är under isen just nu med fyra raka nederlag. Det är inte roligt att åka till Kanada och möta en av NHLs allra bästa hemmalag. Det är alltid bra tryck i Canada Life Centre. Winnipeg kommer in till matchen med bra form och har sju raka segrar över Anaheim på hemmaplan. Vi tror att den åttonde kommer under söndagskvällen, till ett fullt godkänt odds.

  Sätt in 100 kronor – få 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Winnipeg vinner
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00. söndag den 4 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: