Speltips Winnipeg Jets – Pittsburgh Penguins 23/11: Crosby tillbaka!

Oskar Jörnevik Publicerat: 22 november 2021

Tisdagen den 23 november 2021 ska Winnipeg Jets möts Pittsburg Penguins i ett viktigt möte. Ett bortalag som är i stort poängbehov.

Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Winnipeg har funnits i ligan sedan säsongen 2011/2012. Förra året gick man ända till konferens semifinal. Har startat denna säsong på ett mycket fint sätt och ligger efter 17 spelade omgångar på en andra plats i den centrala divisionen. Formen för Kanada-gänget är dock inte den bästa då man har förlorat dom två senaste matcherna. Nu vänder man dock hemåt, på hemmaisen har man vunnit dom tre senaste matcherna och är mycket svårslagna.

Pittsburgh har inte missat slutspel på över 15 år, i skrivande stund ligger man faktiskt utanför slutspel. Dock skiljer det bara en pinne till strecket och nu när Sidney Crosby är tillbaka så tyder mycket på att pingvinerna kommer ta sig till sitt 16e raka slutspel. Pittsburgh har två raka bortasegrar, båda i Kanada och båda har man stängt igen butiken. Innan dessa två fighter hade bortalaget tre raka nederlag med massvis med mål insläppta.

Hemmalaget är stabila i målskyttet då man gjort 53 stycken kassar framåt, bakåt är man också helt okej. Något laget måste förbättra sig på är boxplay, man är sämst i ligan med en bedrövlig siffra. Som tur är för hemmalaget är att gästerna är riktigt knackiga i powerplay och har en procent på 11. Nu när Crosby är tillbaka kommer den siffran såklart höjas.
PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bara Malkin som saknas!

Paul Statsny är den ända liraren som saknas för Jets i matchen mot Pittsburgh. Jets har en ganska fin forwardsuppsättning med killar som Dubois, Ehlers, Connor och Scheifele. Backsidan är även den ganska meriterad. Neal Pionk har lyckats bäst i poängprotokollet och har gjort godkända tio pinnar på 17 spelade matcher. Min personliga favorit är den högst avlönade backen i laget Josh Morrissey. Hemmalaget har en fin keeper i Connor Hellebuyck.

Gästerna får klara sig utan Malkin, vilket är ett mega stort avbräck. Dock har ryssen saknats hela inledningen då han har ett strulande knä. Viktigt för pingvinerna är att Sidney Crosby är tillbaka efter skada, dock har han endast gjort 1+1 på fem starter. Jake Guentzel blir bara bättre och bättre i gästerna, han leder också interna poängligan. Pittsburgh har en ganska bra mixed på forwardssidan mellan grovjobbare och dom skickliga spelarna. På backsidan får Kris Letang otroligt mycket istid och det förtjänar han också.

Detta är två lag som i grunden är väldigt skickliga i det offensiva spelet. Årets NHL-säsong har båda lagen gjort lite mindre mål än vad dom brukar. Dock skjuter gästerna extremt mycket skott på mål, näst mest i hela ligan. När kapten-Crosby är tillbaka blir också powerplayspelet bättre. Mitt spel i matchen blir över 5.5 mål. Senaste matchen lagen spelade mot varandra blev det hela 7-2 till Pittsburgh. Winnipeg är ligans sämsta lag i boxplay, och det kommer Pittsburgh ta vara på. Winnipeg kommer också ta vara på Pittsburgh svaga backspel stundtals, räkna med baljor i denna fight. Lycka till!

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 02.30, tisdag 23 november 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: