Speltips Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs 15/5: Nattmatch

Simon Pålsson Publicerat: 14 maj 2021

Winnipeg Jets och Toronto Maple Leafs möts för totalt tionde gången den här säsongen i NHL. Vi rekar med odds den 15 maj 2021.

Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Natten till lördagen är det åter dags för Winnipeg Jets att försöka rubba Toronto Maple Leafs i NHL, för tionde gången den här säsongen. Än så länge har Winnipeg Jets bara noterats för tre vinster mot laget.

Men ser vi till tabellen är det också uppenbart att man inte riktigt spelar i samma liga, eller kanske inte riktigt är på samma nivå. Toronto Maple Leafs har dragit ifrån Winnipeg Jets och har 16 poäng till godo på laget. I ett tvåpoängssystem är det ganska stort avstånd om man ska vara ärlig.

En stor förklaring hittar Auston Matthew, som är noterad för 41 mål för Maple Leafs. Det går att jämföra med den bästa målskytten i Winnipeg Jets, som heter Kyle Connor och har gjort 24 mål under inledningen på säsongen.

Nu rekar vi med odds inför den här matchen, den tionde mellan lagen, och ser framför oss hur två ganska formstarka lag bjuder upp till dans och en offensiv match.

Odds i NHL

Winnipeg Jets har haft ett antal spelare bort under lång tid och det finns hela tre spelare som inte kommer att kunna spela mer den här säsongen. Ehlers, Beaulieu och Little kommer inte att kunna göra fler minuter i NHL den här säsongen.

Nu har man också Poolman borta, men det rör sig om en kortare frånvaro enligt rapporter, även om det inte finns fullständig tydlighet i frågan.

Egentligen har Toronto Maple Leafs liknande problem, med fyra spelare som är borta inför den här matchen. Nash, Sabourin, Bogosian och Hyman kommer inte att finnas med i matchtruppen till den här matchen.

Med det sagt är det klasskillnad mellan lagen, även om Winnipeg Jets faktiskt har vunnit tre av de nio inbördes mötena hittills.

Över 5,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00, lördag 15 maj 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: