Speltips Brynäs – Malmö Redhawks 11/2: Tät historia

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2021

Malmö Redhawks hoppas på revansch borta mot Brynäs torsdagen den 11 februari 2021. Vi rekar med odds inför SHL-torsdagen.

Brynäs - Malmö Redhawks

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En torsdag i SHL brukar innebära ett spelschema som är fullknakat med matcher, ofta en hel och full omgång som samtliga lag är inblandade i. Men som bekant är det här inte en säsong som påminner om någon annan och den här torsdagen står bara en match på schemat.

Malmö Redhawks och Brynäs IF är inte bara seriens två jumbolag, det är också de etvå lag som har spelat klart färst matcher så här långt. Anledningen är att matcher blivit inställda på grund av Corona och att man helt enkelt inte hunnit ikapp med schemat.

Nu har man klämt in den här matchen när andra lag vilar och förhoppningen är att man inom kort ska vara ikapp med spelschemat.

Det här gör också att tabellen inte är helt rättvis, och Malmö Redhawks är exempelvis ett lag med tillräckligt högt poängsnitt för att ligga på säker mark. Men det räcker inte.

Brynäs IF har också ett starkt poängsnitt, och ska vara förbi bland annat Linköping och Oskarshamn i tabellen, samt nästan HV71. Det är alltså många lag inblandade i botten.

Malmö Redhawks vill ta revansch

Malmö Redhawks kommer till den här matchen med en minst sagt deppig trend, efter att tidigare ha vunnit två raka täta matcher först mot Rögle BK på bortaplan och sedan hemma mot bottenkonkurrenten Linköpings HC.

Men efter det förlorade Malmö Redhawks faktiskt mot Brynäs iF med klara 0-3 på hemmaplan, en förlust som sved ordentligt med tanke på att det var en så kallad sexpoängsmatch.

Nu senast var det dock ännu värre för Malmö Redhawks, som ledde med 3-2 mot Djurgården, men som tappade till 4-3 inom loppet av några minuter på slutet. Den förlusten sved.

Brynäs IF blandar och ger, men spelar många täta matcher. Det är precis vad jag förväntar mig här också.

X (oavgjort) spelas till 4,35 gånger smeten hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor gratis!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,35
Bolag: Hajper
Spelstopp: 19:00, torsdag 11 februari 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: