Speltips Djurgården – Malmö Redhawks 9/2: Stel match

Simon Pålsson Publicerat: 9 februari 2021

Malmö Redhawks och Djurgården har båda haft svaga inledningar på säsongen och går inte att lita på inför den 9 februari 2021.

Djurgården - Malmö Redhawks

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är kanske inte den allra roligaste säsongen som vi nu får se i SHL, och det är uppenbart att avsaknaden av publik gör att matcherna tappar lite av den glöd som annars är synonymt med matcher i toppligorna i Sverige.

Med det sagt finns det ett par guldklimpar till matcher här och där, men inför tisdagens enda möte i SHL tror jag inte att det är en sådan tillställning som väntar.

Malmö Redhawks har varit ett ganska oinspirerat lag under hela säsongsinledningen och ligger nu, i för sig med färre spelade matcher än flera konkurrenter, som jumbo i tabellen. Det är inget vidare facit att ha inför avslutningen på våren.

Med det sagt har Malmö Redhawks tagit 41 poäng och det är bara nio poäng färre än vad exempelvis Djurgården, på plats nummer 9 i tabellen, har tagit. Det är otroligt jämnt i tabellen och ett par vinster i följd kan få stora konsekvenser, i båda riktningar.

Målspelet i SHL

Malmö Redhawks har haft stora problem med målskyttet i långa perioder, och inte minst på bortaplan får skåningarna ofta inte till det. Det är inte den starkaste truppen inför det här året, den saken är klar, och det har fått viss effekt på offensiven.

Malmö Redhawks snittar bara 2,49 gjorda mål per match om vi ser till statistiken från Unibet. Nu möter man dessutom ett lag som Malmö Redhawks bara har 18 vinster mot på 49 försök sedan 2002. Ett tydligt psykologiskt underläge med andra ord.

Djurgården är dock inget motstånd som skrämmer och det går knappt att hitta en vinst den här sidan nyår för stockholmarna. Då får man leta med ljus och lykta. Det är alltså två ganska formsvaga lag som gör upp. Eller ganska, det är helt fel ord. Det är två riktigt svaga lag för tillfället som gör upp.

Malmö Redhawks må ha ett par vinster, men man har kvar sin otroliga ojämnhet i prestationerna. Att Djurgården är så svaga just nu gör att det är slagläge för Malmö Redhawks, som till 2,30 gånger pengarna är ett intressant spel.

Men vårt speltips blir istället under 5,5 mål till 1,72 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,72
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 9 februari 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: