Speltips Djurgården – Timrå 31/3: Tredje matchen i ångestkvalet

Axel Sjödin Publicerat: 31 mars 2022

Nedflyttningskvalet fortsätter mellan Djurgården och Timrå där Timrå nu har en stark fördel inför det tredje mötet.

Djurgården - Timrå

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Timrå leder nu matchserien i det så kallade ångestkvalet med 2-0 i matcher efter en dramatisk avslutning på det andra mötet i måndags. I det första mötet så var Timrå det klart bättre laget på Hovet och dundrade in tre snabba mål i andra perioden. De vann mötet med 4-2 totalt efter ett sent tröstmål för stockholmarna.

I det andra mötet var det nästan ombytta roller och det var istället Djurgården som hade kommandot i matchen i NHC Arena. De gick upp i en tvåmålsledning i andra perioden, vilket utjämnades innan pausevilan. Djurgården skulle ta ledningen för andra gången i matchen med knappa sex minuter kvar på klockan men Timrå lyckades återigen kvittera och Tim Erixon kunde sätta dit segermålet för norrlänningarna med bara sju sekunder kvar att spela.

Det är en oerhört tung uppförsbacke som väntar Djurgården nu och Hockeyallsvenskan ser ut att komma allt närmare efter en katastrofsäsong från Stockholmslaget. Det har länge stått klart att det var dessa lag som skulle göra upp i botten då de avslutade serien med en bra bit upp till Malmö på tolfteplatsen.

Men all press ligger nu på Djurgården som måste vända den här matchserien hemma på Hovet under torsdagen då seriens svagaste hemmalag tar emot seriens svagaste bortalag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Perfekt start för Timrå

Timrå är nykomlingar i år då de spelade nere i Hockeyallsvenskan förra säsongen och har haft en väldigt tuff start på sin resa i SHL. De kan inte andas ut ännu, men starten på nedflyttningskvalet kunde knappast ha gått bättre för norrlänningarna.

De hade verkligen marginalerna med sig i det förra mötet och ska nog, trots en moralhöjande seger, inte ropa hej ännu. Timrå har som sagt varit det svagaste bortalaget i SHL med ganska god marginal och Djurgården har så sent som under tidigt i mars visat ganska god form med sex vinster på sju matcher i en fin svit.

Timrå var det klart starkaste laget i det första mötet och Djurgården har nu sex raka förluster i matchhistoriken. Men det verkade som att Djurgården trots allt kom in i matchserien i måndags, trots förlusten.

På hemmais tror jag att Djurgården trots allt kan hitta sin första seger nu på torsdag och vi spelar därmed på Djurgårdsvinst med förlängnings och straffar inkluderat för 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner (2-väg)
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: