Speltips Färjestad – Skellefteå 7/4: Spännande möte

Axel Sjödin Publicerat: 7 april 2022

Vi kliver in i den fjärde matchen i kvartsfinalserien mellan Färjestad och Skellefteå som spelas i Löfbergs Arena under torsdagskvällen.

Färjestad - Skellefteå

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Något överraskande så var det Färjestad som tidigt tog kommando i kvartsfinalserien genom att vinna de två första matcherna. Samtliga matcher har dock varit väldigt jämna såhär långt och då det fortfarande bara står 2-1 i matcher till Färjestad så är det helt öppet vilket lag som avancerar.

Färjestad hade sena avgöranden i båda sina öppningsmatcher och har varit mer kliniska framför mål än vad favoriterna Skellefteå har varit. Skellefteå har haft ett spelövertag i samtliga tre matcher, vilket även skottstatistiken visar, men Färjestad har fått större utdelning och har här möjligheten att gå upp i en 3-1-ledning framför sina hemmasupportrar i Karlstad.

I den tredje matchen så var det ett pressat Skellefteå som verkligen behövde en vinst. De startade matchen oerhört starkt och gick in i den första periodvilan med hela 3-1 i ryggen. De lyckades hålla undan Färjestad under resten av matchen som slutade 3-2, men återigen var det bara ett mål som skilde lagen åt.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skellefteå har kommit in i matchserien

Skellefteå har varit SHL:s starkaste lag på hemmais under grundserien, en statistik där Färjestad är placerade strax under mitten. Färjestad är i sin tur ett av seriens absolut starkaste bortalag, så oavsett var de spelar så känns utgången rätt oviss och inget av lagen har åtminstone i statistiken något klart övertag beroende på om matchen spelas i Skellefteå eller i Karlstad.

Färjestad har i alla fall bevisat att Skellefteå inte är lika klara favoriter som många på förhand trodde. De har verkligen levererat hittills och har sett farliga ut när de har anfallit i samtliga matcher såhär långt. Skellefteå har haft problem med Färjestads fysiska spel, men de verkade trots allt ha vaknat under de senaste mötet.

Skellefteå är det bättre laget, även om det inte är mycket som skiljer mellan lagen på den övre halvan i en så pass jämn liga som SHL trots allt är. Insatsen i den första perioden i det tredje mötet visade i alla fall att Skellefteå har vad som krävs när de väl är pressade och de verkar ha hittat in i matchserien nu.

Färjestad är knappa favoriter hos spelbolagen, men har som sagt inte varit särskilt starka på hemmais under säsongen och oddsen ser därmed rätt lockande ut för bortasegern här. Vi spelar på att Skellefteå vinner det fjärde mötet på ordinarie tid och kvitterar matchserien för 2.57 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Skellefteå vinner (3-väg)
Odds: 2.57
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: