Speltips Frölunda – Brynäs 20/12: Viktig match

Oskar Jörnevik Publicerat: 19 december 2022

Frölunda möter Brynäs i den sista matchen innan julafton. Matchen spelas tisdagen den 20 december 2022 med nedsläpp 19.00.

Frölunda - Brynäs

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda började säsong lite svagt men har spelat upp sig rejält på slutet. Dock var söndagens match mot Rögle ett steg tillbaka. Avancemang i CHL och en bra placering i SHL kan Frölunda stoltsera sig med när de går till julledigt, dock ska Brynäs försöka avverkas under tisdagen. Frölunda har inte riktigt fått igång offensiven trots att man har ett bra offensivt lag på pappret.

Brynäs har ett intressant lag på pappret men har inte riktigt lyckats under den första halvan av säsongen. Brynäs har 32 pinnar på sina 26 spelade matcher, vilket gör att laget är placerat på en elfte plats. Dock är Brynäs form otroligt svag då man endast vunnit en match på de senaste sju matcherna.

Frölunda har vunnit de två mötena under denna säsong, ganska komfortabelt. Historiskt sätt har det varit mycket jämt mellan lagen, tittar vi på de senaste tio matcherna är det faktiskt 5-5. Det ska även tilläggas att Brynäs har 2-1 i matcher på de senaste tre gångerna i Göteborg.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gästerna släpper in mycket mål

Joel Lundqvist saknades senast, och det märktes verkligen i Frölundas spel. Jacob Nilsson har varit bra i de senaste matcherna. Ryan Lasch är en mycket skicklig spelare och Max Friberg leder den interna poängligan. Frölundas backsida är faktiskt riktigt bra med namn som Andreas Borgman, Christian Folin och Petteri Lindbohm. Lasse Johansson har kapacitet att vara SHLs bästa målvakt, men har inte riktigt kommit upp.

Brynäs har på pappret en mycket bra mix, då namn som Anton Rödin, Johan Larsson och Greg Scott håller hög SHL-klass. Defensivt är det Johannes Kinnvall och Samuel Johannesson som tar det offensiva, medan en sådan som Simon Bertilsson tar det defensiva. Trots en fin målvaktssida har ingen målvakt över 88 %. Brynäs har även fått in två nya namn i truppen, Kevin Roy och Jacob Blomqvist.

Det är sista fighten för båda Frölunda och Brynäs innan en kort julledighet. Frölunda har en klart bättre form än Brynäs. Frölunda har även ett klart vassare lag på pappret i skrivande stund och Frölunda tar sin femte raka seger i Göteborg mot en tröttkört Brynäs. Frölunda rak blir tisdagens spel till ett mycket fint odds.

  100 % – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner
Odds: 1,78
Bolag: Bwin
Spelstopp: 19:00, tisdag den 20 december 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: