Speltips Frölunda – Djurgården 7/4: Fortsatt klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 7 april 2021

Det är uppenbart att Frölunda klev in i slutspelet med mer energi än Djurgården. Håller den trenden i sig när lagen möts den 7 april 2021?

Frölunda - Djurgården

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Frölunda visade klassen direkt i bortamötet med Djurgården, det första i den här åttondelsfinalen, och vann bekvämt med 3-1 efter att ha gjort en bra match.

Precis som vi var inne på i speltipset inför matchen skulle man gälla som favoriter mot bakgrund av att man har spelat så många slutspelsmatcher på senare år, både i Europa och hemma i SM-slutspelet. Det gör att man har en rutin som många andra lag saknar.

Vinsten var alltså både rättvis och väntad, och nu har Frölunda chansen att döda tillställningen hemma i Göteborg. Det första mötet i Göteborg spelas redan på onsdagen.

En del positiva besked har också kommit kring Frölunda och det är att lagkaptenen Joel Lundqvist nu är ute på is igen, men att det ska vara ett antal träningar kvar innan han kan gå för fullt och innan han kan spela match.

Men det såg väldigt mörkt ut ett tag och nu känns det plötsligt som att han i en eventuell kvartsfinal skulle kunna komma in och spela en bärande roll för Frölunda.

Frölunda tar ton direkt

Det var länge oklart om Djurgården ens skulle ta sig till slutspel och man kan argumentera för att Stockholmslaget endast lyckades med denna bedrift för att övriga lag runt strecket var så dåliga när det behövdes som allra mest.

Man halkade också ner betänkligt, blev förbisprungna av Malmö Redhawks, och är för mig ett levande exempel på varför den här idén med att tio lag ska gå till slutspelet faktiskt är en ganska usel idé. Men nu är det som det är.

Självklart är det här inte kört för Djurgården än, men i mina ögon var det första mötet med Frölunda ännu ett bevis på den klasskillnad som nu råder mellan lagen. Det var också en väntad klasskillnad måste jag säga – med hänvisning till det förra speltipset igen.

Frölunda vinner (ordinarie tid) spelas till 1,76 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,76
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 7 april 2021
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo