Speltips Frölunda – Leksand 3/3: Viktiga poäng

Axel Sjödin Publicerat: 3 mars 2022

Frölunda tar emot Leksand i Scandinavium under torsdagskvällen i ett intressant möte från SHL.

Frölunda - Leksand

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I vanlig ordning så är Frölunda med och slåss i toppen av tabellen, men med tio matcher kvar av grundserien att spela så är det inte tid att slappna av för Göteborgarnas del. Leksand är det lag som jagar topp sex och är i skrivande stund bara sex poäng bakom Frölunda på fjärdeplatsen.

Mycket kan fortfarande hända, men att vinna mot Leksand hade gjort att Frölunda fått ett stort gap ned till de jagande lagen och därmed gjort det väldigt troligt att de säkrat sin plats i kvartsfinalen, medan en förlust kanske kan göra det lite nervöst framåt slutet.

Bortsett från senaste helgen så har Frölunda haft bra resultat på senaste i alla fall. Inför slutet av veckan hade de sex raka segrar i ryggen, men den sviten bröts då de förlorade mot både Färjestad med 0-3 och Örebro med 3-4 under lördagen och söndagen.

Båda förlusterna kom dock på bortais och hemma i Scandinavium har de varit betydligt starkare med publiken i ryggen. Där har de vunnit sina fem senaste matcher och är klara favoriter att lägga till ytterligare en match till den sviten.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leksand fortsätter att jaga topp sex

Dalmasarna har en kvartsfinalplats i sikte då de bara är en poäng bakom Örebro på sjätteplatsen. Då de har en match mindre spelad så har de allt i sina egna händer, men när de nu ställs inför en tuff bortamatch i Göteborg så riskerar de att den möjligheten rinner ut i sanden.

Leksand har i alla fall varit i hyfsad form på senaste de har två raka vinster nu mot Brynäs med 1-0 och mot Oskarshamn med 3-1 i tisdags. Vinsten borta mot det otroligt hemmastarka Oskarshamn var särskilt imponerande då smålänningarna hade vunnit nio av sina tio senaste hemmamatcher inför tisdagens möte.

Kanske kan de bryta Frölundas svit också då göteborgarna som visade sig sårbara i helgen. Men det lär vara en nackdel att Frölunda har fått vila i två extra dagar inför torsdagens möte.

Med piggare ben och hemmapubliken i ryggen så ska Frölunda trots allt vara favoriter här. Senast lagen möttes uppe i Dalarna så vann Frölunda i förlängning med slutresultatet 5-4. Jag tror på göteborgarna här och att det återigen kan bli en del mål. För 2.55 hos Expekt spelar vi på att Frölunda tar detta på ordinarie tid och att det blir över 4,5 mål i matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frölunda (3-väg) & över 4,5 mål
Odds: 2.55
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: