Speltips Frölunda – Linköping 26/11: Börjat växla upp

Oskar Jörnevik Publicerat: 25 november 2022

Frölunda med bra form möter Linköping. Matchen spelas lördagen den 26 november 2022, med nedsläpp klockan 15.15

Frölunda - Linköping

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda har växlat upp rejält nu, med fyra raka segrar är man definitivt att räkna med. Inte nog med att man har börjat vinna, så har man fått målvaktsspelet och defensiven att fungera rejält och har endast tre insläppta mål på de fyra senaste. Vänder nu hem till Göteborg efter en mycket säker seger i Örebro i torsdags med 3-0. Frölunda ligger på samma poäng som tvåan Skellefteå, och då ligger Frölunda sexa i tabellen, det tyder på en troligt jämn tabell.

Linköping öppnade serien på ett högst mediokert sätt men har spelat upp sig rejält på sistone och ligger tia i tabellen. Formen för östgötarna är bra, då man på de sex senaste matcherna, vunnit fyra. Linköping har endast vunnit tre matcher på bortaplan, men två av dessa tre kommer faktiskt under den närmsta månaden. Linköping jagar slutspel!

Det har varit bra bataljer mellan dessa gång genom åren. Det har också varit väldigt jämnt, på de tio senaste matcherna har det blivit sex segrar till Frölunda och fyra till LHC. Frölunda vann första matchen mellan lagen denna säsong, där Linköping hade 3-1 långt in i tredje perioden.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bästa offensiven i serien när det stämmer

Frölunda har många bra spelare i dagens trupp, och när Frölunda spelar som bäst har man seriens bästa offensiver nu när Loui Eriksson anslöt och ser mycket bra ut. Ryan Lasch är bra, Jere Innala är bra och Joel Lundqvist är bra. Utöver dessa herrar så finns det kvalite i alla fyra formationer. Andreas Borgman är tillbaka, och när han kommer upp i normal standard är han en av SHLs bästa backar. Lasse Johansson har börjat växla upp i kassen, kan bli en riktigt guld-keeper!

Även Linköping har ett bra lag på pappret, iallafall om man kollar spetsen. Broc Little och Ty Rattie är riktigt bra spelare. Får LHC även upp Sebastian Strandberg, Patrick Russell och Markus Ljungh i normal standard så kan det bli ett slutspel för LHC. Defensivt finns det skickliga herrar i Fantenberg, Junland och Hultström.

Frölunda har verkligen växlat upp, och är inte alls roliga att möta för stunden. LHC är långt ifrån en slagpåse, men att åka till Göteborg och lördag mot ett Frölunda i denna form är inte enkelt. Frölunda står även i ett fullt godkänt odds och är ett bra spel. Raka ettan på Frölunda, vi tror inte LHC orkar stå emot göteborgarna under 60 minuter.

  100% – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frölunda rak
Odds: 1,76
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:15, lördag den 26 november 2022
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: