Speltips Frölunda – Malmö 2/3: Skadedrabbat hemmalag

Axel Sjödin Publicerat: 2 mars 2023

Frölunda jagar viktiga poäng mot tabelljumbon Malmö under torsdagskvällens möte i Scandinavium.

Frölunda - Malmö

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda är inblandade i den väldigt jämna striden om de direkta kvartsfinalplatserna under SHL:s sista omgångar, medan Malmö är avsågade nere i botten av tabellen. Det är en viktig match för båda lagen, då hoppet inte är helt ute ännu för Malmös del, men då är det tre poäng som gäller uppe i Göteborg.

Formmässigt så är det faktiskt en del som talar för de nederlagstippade gästerna. De har varit ett bottenlag under hela säsongen, men har tillsammans med de andra lagen i den absolut botten lagt på ett litet kol under de senaste omgångarna. De har faktiskt tre vinster på sina fyra senaste matcher inför torsdagen där de har hunnit slå Örebro, Timrå och senast Oskarshamn.

Men hemma i Scandinavium så är Frölundas favoritskap trots allt intakt, även om de har tre raka förluster i bagaget inför omgången. De har stått på norrländskt motstånd tre gånger om och har förlorat samtliga matcher, vilket gör att de nu bara har en poängs marginal ned till de jagande lagen under dem.

De har inte råd att fortsätta förlora matcher ifall de vill undvika en lurig åttondelsfinal och när de ställs mot tabelljumbon hemma så borde de rimligtvis kunna studsa tillbaka.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö är så gott som klara för kval

Frölundas facit mot Malmö den här säsongen är inte heller särskilt smickrande. De må ha vunnit det senaste mötet med knapp marginal, men det var faktiskt Malmö som vann båda mötena i höstas.

Göteborgsklubben har inte riktigt haft den säsong som de hoppats på, men hoppas kunna rädda sig kvar på rätt sida strecket med fyra omgångar kvar. De har dock en gedigen skadelista med spelare som Max Friberg, Jan Mursak, Ryan Lasch och Pontus Johansson m.fl. borta.

Hemma så har Frölunda i alla fall varit starka tidigare, men de senaste matchernas bottennapp har gjort att det finns en viss oro kring laget. Skadekrisen hjälper såklart inte läget, men de ser ut att ha tappat form i helt fel skede av säsongen har haft det svårt att hänga med när andra lag skruvar upp tempot.

Med tanke på formen så känns Frölunda smått överskattade här och ett vilt svingande Malmö borde kunna ha en chans att få med sig poäng hem från Scandinavium. Vi spelar därmed på
att Malmö vinner (2-vägsspel) för 2.50 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner (2-väg)
Odds: 2.50
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, torsdag 2 mars
TV: 
Stream:  cmoresport logo