Speltips Frölunda – Timrå 19/10: Frölunda är favoriter

Oskar Jörnevik Publicerat: 19 oktober 2021

Frölunda spelar hemma mot Timrå IK i SHL på tisdagskvällen den 19 oktober 2021. Oddset sjunker för varje timme då favoritskapet är tydligt.

Frölunda - Timrå IK

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tisdags-match i Scandinavium där ett formstarkt Frölunda tar emot ett formsvagt Timrå. Hemmalaget Frölunda ser för tillfället riktigt stabila ut, har åtta segrar på sina nio senaste matcher. Förlusten var i senaste hemmamatchen mot Rögle, en match där Frölunda var det klart bättre laget.

Timrå sitter inne på en makalöst dålig form, fem raka nederlag och spelet sitter inte för fem öre. Inte nog med att spelet inte sitter, defensiven är inte bra för tillfället. 23 insläppta på fem senaste matcherna håller inte i längden.

Det är två skickliga lag i formen powerplay. Frölunda leder hela SHL med den fina procenten 41.94, 13 mål på 31 tillfällen. Timrå är inte mycket sämre, 34.48%, tio mål på 29 tillfällen, också riktigt bra siffror. I boxplay är siffrorna inte lika bra, Frölunda har 78.26% medan Timrå har svaga 69.70%.

I Timrås trupp är det Ty Rattie som varit lagets bästa spelare, 5+4 på nio matcher i ett bottenlag är fina siffror. Albin Lundin, den stora forwarden är också inne i ett fint stim. Timrå måste få till det defensiva spelet om det inte ska bli ett negativt kval. Det är bara Brynäs soms släppt in fler mål än Timrå.

Frölunda har många spelare som levererat i starten av säsongen. Killar som Ryan Lasch, Michael Spacek och Max Friberg är topp tre i interna poängligan. Roger Rönnberg har massor av kvalite i sin trupp och fått igång Elmer Söderblom i år, 4+3 på elva matcher är hans bästa facit någonsin i sin korta seniorkarriär.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda spelar fin hockey för tillfället!

Frölunda är ett lag som alltid går för Le Mat, och har spelare i truppen som vet vad som krävs. Lottades mot Adler Mannheim i CHL, en turnerning där Frölunda varit mycket framgångsrika. Roger Rönnberg är en av SHLs bästa tränare och matchar laget på ett perfekt sätt, ett exempel är att Ryan Lasch matchas två minuter i powerplay.

Timrå har fem raka förluster, men mot Djurgården senast var spelet mycket bättre och man var verkligen värda minst en pinne i den matchen. Fortsätter PP samt importerna att leverera samtidigt som försvarsspelet blir bättre kan det bli en rolig säsong för Timrå.

Dessa lag kamperade mot varandra senast den 2 oktober i år, då var det Frölunda som drog det längsta strået efter en tuff match. 3-2 slutade matchen i Frölundas favör. En match som var väldigt jämn och Timrå var inte långt ifrån en pinne där.

Frölunda är för stunden ett mycket bättre ishockeylag än vad Timrå är. Frölunda spelar riktigt bra ishockey, och gjorde en stark vändning i Linköping senast, vänder 0-1 till 4-1 på en period. Timrå ser inte ut att trivas på isen för tillfället och när Betsson betalar 1.72 på -1.5 Frölunda finns det inget att snacka om. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frölunda -1.5
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, tisdag 19 oktober 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: