Speltips Frölunda – Växjö 5/4: Fortsatt målrikt

Martin Efvergren Publicerat: 5 april 2022

Frölunda har kopplat greppet om den här kvartsfinalen mot Växjö Lakers då man har 2-0 i matcher inför den tredje drabbningen. Matchen spelas tisdagen den 5 april 2022 med avspark kl 19:00.

Frölunda – Växjö

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda HC slutade två poäng före Växjö Lakers i grundserien av SHL. Lagen blev fyra och femma i tabellen och förutsättningarna inför den här kvartsfinalserien var jämna.

Mycket jämnt har det också blivit i de två första matcherna, men båda gångerna har det varit Frölunda som gått segrande och båda gångerna har man gjort det efter avgörande i förlängning.

I söndags vann Frölunda med 5-4 i Växjö efter att Nicklas Lasu avgjort matchen i den fjärde perioden. Det första mötet vann Frölunda i Scandinavium med 4-3 efter att Jan Mursak avgjort i den fjärde perioden.

Även om det har varit väldigt små marginaler som avgjort går det ändå att argumentera för att Frölunda har förtjänat sin ledning i den här matchserien.
PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Växjö har definitivt inte gett upp

Frölunda var det något bättre laget i den första matchen i Göteborg. Sam Hallam var inte nöjd med sitt lags prestation då och nu är man pressade att bryta Frölundas momentum på bortais.

Frölunda har kopplat greppet om den här kvartsfinalen, inte minst mentalt då man lyckats vinna i förlängning två gånger i rad. Därtill kan även tilläggas att man vann tre av fyra möten mot Växjö i grundserien. Även där vann man två av matcherna efter förlängning.

Trots detta är jag inte beredd att räkna bort de regerande mästarna. De har inte haft marginalerna på sin sida så här långt men sådant brukar jämna ut sig och Frölunda är inte så pass mycket bättre att de förtjänar att vinna med 4-0 i matcher.

Jag räknar med att Växjö kommer att ge Frölunda en rejäl fight även i den här matchen. Genomgående för alla matcher mellan de här lagen den här säsongen är att det har varit målrikt. Det har gjorts minst sex mål totalt under ordinarie i de fem senaste mötena och jag finner anledning att tro att den trenden kommer att fortsätta.

Mitt spel blir att det kommer göras över 5 mål (asian handicap) till 1.71 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian)
Odds: 1.71
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 5 april 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: