Speltips HV71 – Brynäs 15/4: Samma trend

Simon Pålsson Publicerat: 15 april 2021

Mål, mål och inga mål. Det är känslan när man ser ångestmötena mellan HV71 och Brynäs i SHL-kvalet om nytt kontrakt.

HV71 - Brynäs IF

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den 15 april 2021 är det åter dags att spela ångestserien mellan HV71 och Brynäs, där det som ligger i potten är ett nytt kontrakt i SHL för segrande lag. Det lag som förlorar kommer att ramla ur högstaligan och spela i HockeyAllsvenskan nästa säsong. Hårda bud.

Brynäs IF gjorde som bekant en stor rockad i tränarrummet inför kvalspelet och gjorde sig av med såväl sin tränare som sin assisterande tränare, samtidigt som sportchefen valde att lämna sin roll efter att det hela läckt ut i förtid.

Men de nya tränarna fick en drömstart med två raka vinster i det här kvalspelet, en efter övertid och en under ordinarie tid. Men nu senast kom verkligheten ikapp och HV71 vann uppe i Gävle med 2-1, under ordinarie tid, och känslan är att det hela lever igen.

Men 2-1 har varit ett gångbart resultat och har faktiskt varit slutresultatet i hela sex raka matcher mellan dessa båda lag. Konstigt? Inte alls. Det är egentligen två extremt jämna lag, även om man kan hävda att Brynäs IF är ett snäppet starkare lag egentligen.

Odds på målspelet

Senast det begav sig rekade vi underspelet och det visade sig sitta som en smäck ännu en gång. Egentligen finns det ingen anledning att omvärdera åsikten inför den här matchen.

Brynäs IF är fortfarande ett lag med stora problem att göra mål framåt, men som trots det har en ganska stabil organisation att vila på. Inte minst med nya tränarkonstellationen, som har tryckt väldigt hårt på defensiva knappar.

HV71 är riktigt trubbiga framåt och har så varit hela säsongen. Det är den enskilt starkaste anledningen till att laget är där man är.

Vidare har matcherna mellan lagen gått i samma ton hela tiden och med tanke på att matcherna bara fortsätter att gälla mer och mer hela tiden finns det egentligen ingenting som pekar på att vi får se ett trendskifte nu.

Under 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till otroliga 2,20 gånger smeten hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds: 2,20
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:30, torsdag 15 april 2021
TV:  tvtolv logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: