Speltips IK Oskarshamn – Timrå IK 26/11: Starka offensiver

Oskar Jörnevik Publicerat: 25 november 2022

Både Oskarshamn och Timrå kommer från viktiga segrar när de möts i Småland. Matchen spelas lördagen den 26 november 2022, med nedsläpp klockan 15.15.

Oskarshamn - Timrå

18+ år, spela ansvarsfullt, ​Stödlinjen.se​, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här

Oskarshamn tog en otroligt viktigt seger borta mot Växjö i torsdags. Efter att ha förlorat tre matcher i rad var man riktigt illa ute i tabellen men Oskarshamns stjärnor levererade. Genom segern mot Växjö så skickade man ner Rögle till negativa kvalplatsen. Någon som oroar Oskarshamn är man släpper till alldeles för många mål, och ibland alldeles för enkla kassar.

Timrås debutsäsong har varit bra, laget ligger sjua i tabellen och har vunnit 12 av 19 matcher. Mycket beror på att man har många hemvändare i sina bästa åldrar som håller hög klass. Fyra segrar på de sex senaste är lagets facit, Timrå kommer från en mycket övertygande seger borta mot Luleå i torsdags.

Förra året hade Oskarshamn 3-1 i matcher på Timrå, och gjorde hela elva mål på lagens två matcher i Småland. Lagets enda möte denna säsong slutade med en 3-0 seger till Timrå, i en match där målvakten i Oskarshamn Tim Juel höll siffrorna nere.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skickliga i powerplay

Oskarshamn har ett mycket bra lag på pappret när det kommer till offensiven. Smålänningarna har seriens bästa powerplay och snuddar på 30%. Karlkvist, Oksanen och Suomela är lagets absolut viktigaste kedja och en av de bättre i SHL. Finns fler skickliga herrar i laget och när de väl är på humör så vinner man matcherna. Defensivt finns det också bra namn men där gäller det för lirarna att hitta formen.

Timrå har på pappret otroligt många duktiga hockeyspelare. Emil Pettersson, Jonathan Dahlén, Anton Lander och Robin Hanzl är bara några namn. Backsidan är inte alls lika namnkunnigt, men håller mycket hög standard, då det endast är Luleå som släppt in färre mål.

Detta är en väldigt svår match på förhand, iallafall när det kommer till 1X2 marknaden. Oskarshamn har släppt in massor med mål, Timrå har gjort många mål framåt. Båda lagen är skickliga i powerplay och mindre skickliga i boxplay. Över 5.5 till över dubbla degen är ett mycket bra spel i Småland under lördagen.

  100 kronor gratisspel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1,92
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 15:15, lördag den 26 november 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: