Speltips inför Brynäs – Rögle BK 9/3: Viktiga poäng på spel

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2019

Det går verkligen inte att klaga på spänningen i SHL inför avslutande omgångarna. Brynäs och Rögle BK hoppas båda nå slutspel. Läs vårt speltips.


Annons:
Hos Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det går inte att klaga på spänningen i SHL just nu. Det går minsann att beklaga sig över serielunken hur mycket man vill under själva säsongen – kanske mitt i den framför allt – men när det närmar sig avgörandet är det full spänning som gäller på flera fronter. Det älskar man.

Med tre omgångar kvar finns det oerhört mycket att spela för och det gäller för nästan samtliga lag. Två lag som är väldigt, väldigt inblandade i slutspelsstriden är Brynäs och Rögle BK. Det här är två lag som har varit tydliga med sin ambition att nå slutspel och om de inte gör det vore det en ordentlig missräkning. Det är också två lag som sprattlat till med enskilda punktinsatser som varit riktigt bra på sistone, allra främst i offensiven.

Det här är två lag som just nu behöver försvara sina platser i kommande SM-slutspel. Med tre omgångar kvar att spela kan båda tappa platsen. Rögle BK har i för sig sju poäng ner till missad slutspelsplats och det ska väl inte kunna ske? Brynäs däremot har bara tre poäng till godo på Linköping. Betydligt tuffare utgångsläge.

Här smäller det

Brynäs har haft stora problem med skador på forwards, men just den biten har sett allt bättre ut på senare tid och det har inte minst visat sig på resultaten. Det blev vinst med 4-3 hemma mot malmö Redhawks senast och det vara bara en i raden av matcher i vilken laget sett ganska bra ut offensivt. Fortfarande läcker det för mycket bakåt – det visar inte minst sex raka förluster innan segern senast – men det finns någonting att bygga på nu.

Rögle BK har också varit nervösa på sistone och förlorat en handfull matcher i februari, en månad som varit klart negativ för lagets slutspelschanser. Men vinsten mot Djurgården senast – hela 5-3 till slut – vittnar om att skåningarna nu är på gång igen.

Här tror vi att båda lagen går stenhårt för att vinna, med allt vad det innebär.

Över 4,5 mål spelas till 1,61 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  18:00, lördag 9/3
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: