Speltips inför Djurgården – Färjestad 12/4: Nu gäller det

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2019

Speltipsen fortsätter att dugga tätt under SM-slutspelet och inför match fyra mellan Djurgården och Färjestad den 12 april är det dags igen.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får du just nu en välkomstbonus om 100% upp till 1000 kronor. Hämta den här!

Annons:

Djurgården Hockey har efter tre spelade matcher i semifinalen mot Färjestad nu faktiskt chansen att verkligen ta kommandot. Redan nu har stockholmarna med sig 2-1 i matcher inför den tredje tillställningen, men då match tre spelas på hemmaplan bör chanserna att gå upp till 3-1 vara väldigt goda.

Märk väl att det här varit en synnerligen jämn matchserie hittills och det är väl egentligen bara den första matchen som var aningen ojämn när Färjestad kändes bättre och vann med 5-2. Därefter har det varit jämna matcher i vilka Djurgården dragit det längsta strået två gånger om.

Inför match två var vi inne på att två målrika inledande matcher snart skulle framkalla en motreaktion och det var precis vad som hände. I vårt speltips tipsade vi om underspelet och det satt med god marginal sedan matchen slutat med 2-1-vinst för stockholmarna. Nu hoppas vi att den fina formen sitter i inför nästa rek i den här semifinalen.

Nu är det överspel igen

Vår känsla är att Färjestad har tappat lite av sitt kommando i de två senare matcherna och att den intensiva ishockey som laget är bäst i inte har kommit till sin rätt. Trots bortaplan tror vi därför på ett offensivt bortalag här. Det finns ingen som kommer ihåg en rädd förlorare. Här lär Färjestad snarare kliva högt med sitt lag.

Djurgården är som bekant det kanske mest offensivt skickliga laget i serien och på sin hemmaplan brukar djurgårdarna stå för en hel del mål. Det är också vad vi förväntar oss i den här fjärde drabbningen där laget kan spela avslappnat. Det återstår att se om stjärnan Jacob Josefson, som dras med skadeproblem, kan vara med här.

Hur som helst fortsätter vi på det inslagna spåret med motreaktioner. Efter en målsnål match senast tror vi att det lossnar igen.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,76 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, fredag 12/4
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: