Speltips inför Djurgården – Färjestad 8/4: Skarpt läge i SM-semin

Simon Pålsson Publicerat: 8 april 2019

Det lämpar sig väldigt väl med ett speltips inför måndagens SM-semifinal mellan Djurgården och Färjestad som har nedsläpp 19:00 den 8 april 2019.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får du just nu en välkomstbonus om 100% upp till 1000 kronor. Hämta den här!

Annons:

Den riktigt kritiska fasen av säsongen har varit igång sedan förra veckan och det vi pratar om är såklart semifinalerna i SM-slutspelet. Fyra lag återstår och nu ska det snart koras en mästare, men först är det alltså läge att ta fram vilka två lag som ska spela final.

Djurgården och Färjestad är två av lagen som gör upp, då i en egen semifinal, medan Luleå tar sig an Frölunda i den andra. Därmed kan vi enkelt konstatera att seriens fyra bästa lag – sett till den här säsongens resultat, prestationer och höjd – har tagit sig fram till semifinal. Precis som man önskar av ett slutspel.

Färjestad vann grundserien och har också kopplat ett grepp om en plats i finalen efter vinst hemma mot Djurgården i det första mötet. Det var en match som hemmalaget var klart vassare i, trots att de fick gå hela sju ronder mot HV71 i kvarten och riskerade att ha lite tunga ben. Dessutom fanns det viss osäkerhet kring hur laget skulle stå emot offensiven hos Djurgården, men det visade sig inte vara ett större problem.

Matchen kommer att vara jämn

Färjestad vann bekvämt på sin hemmaplan, men väl uppe i Stockholm bör djurgårdarnas chans till ett bättre resultat vara synnerligen goda. Å andra sidan har Färjestad tyngden som krävs för att göra matchen jämn alldeles oavsett, varpå vi inte förväntar oss en ensidig tillställning. Det här bli snarare jämnt hela vägen in i mål.

Det kan också öppna för att ett av lagen, då troligen i underläge med ett eller två mål, kommer att behöva plocka ut sin målvakt i slutskedet i jakten på ett viktigt mål. Det är den typen av matchbild som väntar, att matchen helt enkelt är så pass jämn med några minuter kvar att det krävs desperata metoder.

Därför kör vi på ett litet specialspel hos SHL:s officiella huvudpartner för betting – Betsson.

Spelet blir mål i öppen kasse – JA. Det finns att spela till 2,90 gånger insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Mål i tom bur – ja
Odds:  2,90  (Jämför alla odds)
Bolag:   Betsson
Spelstopp:  19:00, måndag 8/4
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: