Speltips inför Djurgården – Frölunda 23/4: Dags att kvittera

Simon Pålsson Publicerat: 23 april 2019

Det är dags för nytt speltips inför SM-finalen mellan Djurgården och Frölunda i SHL tisdagen den 23 april 2019 med nedsläpp 19:30 på kvällen.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får du just nu en välkomstbonus om 100% upp till 1000 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det började precis som vi hade önskat i SM-finalen mellan Djurgården och Frölunda. Det är verkligen ett storstadsmöte – Göteborg mot Stockholm – som gäller i den här finalen och så här långt känns det också som att det finns en ordentlig dos med rivalitet mellan lagen.

Frölunda vann det första mötet, en match som spelas på påskdagen. Mötet slutade också 5-3 efter att det sista målet fallit i öppen kasse när Djurgården tryckte på för en kvittering, men det var två snabba mål i powerplay i den tredje perioden som egentligen la grunden för den här vinsten för Frölunda.

Det gör att göteborgarna nu kan ta sig upp till Hovet med ledningen 1-0 i matcher och därför kan kliva in med visst lugn. Det gäller dock att det här inte tar överhanden utan att det snarare blir en styrka som Frölunda kan utnyttja. Klart är i alla fall att vi ser framför oss ett möte som fortsätter på samma intensiva vis.

Andra raka speltipset

I den första SM-finalen var vi korrekt ute i vår analys när vi väntade oss en öppen, målrik historia mellan två lag som snarare premierar en stark offensiv än en välorganiserad defensiv. Med totalt åtta mål – varav tre från bortalaget – visade det sig att vårt speltips också satt som en smäck.

Det hade gått att fortsätta på det inslagna spåret, men det är alltid svårt att veta precis vad vi ska förvänta oss i det här läget när det första mötet slutat med en riktig målexplosion och det bara två dagar senare är dags för lagen att göra upp igen.

Vår känsla är dock att Djurgården, om de nu ska kunna ta sitt efterlängtade SM-guld, behöver stå för en stark prestation och fina resultat på sin egen hemmaplan. Det är göteborgarna som har hemmaplansfördelen. Därför är såklart Djurgårdens hemmamatcher extra viktiga.

Djurgården vinner (inklusive övertid) spelas till 1,64 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Djurgården vinner (inklusive övertid)
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:30, tisdag 23/4
TV:   tvtolv logo cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: