Speltips inför Djurgården – HV71 19/12: Dags att vinna igen

Simon Pålsson Publicerat: 19 december 2018

Det är full fart som gäller när SHL äntligen är tillbaka efter tio spelfria dagar. Djurgården är sugna på att ge hemmapubliken show direkt mot HV71.

Annons:

Efter en svindlande stark inledning på den här säsongen har det hela tonats ner något för det Djurgården som ett tag såg nästan ostoppbara ut. Det är fortfarande som så att stockholmarna är det mest produktiva laget, åtminstone sett till målskörd.

Men när det kommer till poängskörden är den inte fullt så bra som tidigare. Nu är den jämna tabellen speciell till sin natur och det gör att Djurgården med hjälp av ett par vinster snabbt kan studsa upp från sin sjundeplats i tabellen. Men det är trots allt sju poäng upp till serieledningen och då hela sex lag som ska passeras.

Med det sagt är djurgårdarna fortfarande ett lag att räkna med. Det visar sig inte minst i enstaka matcher då de studsar till med fina prestationer. Nu är förhoppningen att den långa landslagsvilan ska ha gjort att spelarna är utvilade på ett annat sätt och kan ta sig an den här matchen med full energi. För som bekant är det då Djurgården är som bäst.

Djurgården smäller till här

Faktum är att det tio dagar långa landslagsuppehållet kom lite olägligt för inte minst HV71 som hade hittat tillbaka till en bättre form. Laget har haft svårt att prestera under hösten men hade då tre raka vinster innan den snöpliga förlusten mot Mora IK strax innan uppehållet.

Nu har det gått tio dagar och även fall HV71-spelarna också kunnat vila känns det här som förutsättningar som snarare gynnar hemmalaget. Djurgården är som bäst när tempot skruvas upp och rimligen är det precis vad spelarna orkar efter att ha fått ha lite ledigt.

I tabellen har HV71 det tufft och behöver sprattla till lite snart för att det här inte ska bli en riktigt deppig säsong, medan Djurgården gärna omvandlar sina 72 mål (överlägset bäst i hela SHL) till fler poäng nu.

Djurgården tar det här av bara farten. Att vinna (ordinarie tid) spelas till 1,89 gånger såsen hos Betser.

Annons:

Rygga spelet hos betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 19:00, onsdag 19/12
TV: cmorelivefyra logo
Stream: cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: