Speltips inför Djurgården – Luleå 5/3: Avslappnat i bortalaget

Simon Pålsson Publicerat: 5 mars 2020

Luleå Hockey är redan klara serievinnare i SHL:s grundserien, men ska nu möta Djurgården borta torsdagen den 5 mars 2020. Vi rekar med både odds och övrig info.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är bara att lyfta på hatten redan nu.

Trots att det återstår ett antal omgångar av grundserien har Luleå Hockey redan säkrat sin vinst i grundseriens tabell – och därmed kommer man att gå in i slutspelet som favoriter på förhand. Detta bland annat då man har hemmaplansfördel hela vägen fram till och med finalen. Det vore såklart en stor fördel för deras del.

Och vad ska man då säga om säsongen i stort? Jo, det är ingen skräll att det är Luleå Hockey som tar det här hela vägen in i mål. Man har varit stabila över tid, både sett till säsongen i sig och den senaste tiden med flera säsonger. Det måste man säga.

Och en stor förklaring är att man hela tiden valt att spela med en tydlig defensiv organisation, och det är ett spelsätt som man snarare bara förfinat och gjort ännu mer effektivt inför den här säsongen. Det har verkligen betalar av sig.

Annons:

Hur blir reaktionen nu?

När tabellvinsten redan är hemma finns det inte så mycket kvar att spela för – och Luleå Hockey behöver bara koncentrera sig på att inte få några skador och försöka hushålla med formen inför slutspelet. Men med det sagt avslutar man ogärna med en rad förluster inför att det ska avgöras.

Nu väntar en tuff bortamatch mot Djurgården, och om vi frågar spelbolagen verkar man tro på en målsnål historia. Med tanke på att båda lagen har sina styrkor i defensiven går det att förstår hur man tänker.

Men i våra ögon är det mycket som talar för att det här snarare blir en målrik historia – det är trots allt två lag som kan slappna av en del. Djurgården å sin sida behöver vinna matchen för att inte riskera att missa sin direktplats till kvartsfinalen, och vi väntar oss att man kliver framåt en hel del. Luleå Hockey har inte mycket att förlora och kan skruva upp risktagandet något.

Över 4 mål (asian handicap) spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:
Bolag: Unibet
Spelstopp:
TV:   
Stream:   

 
Annons:


Annons: